21 / 05 / 2024

setaş alüminyum doğrama

setaş alüminyum doğrama

Milli Gazete'nin bugün yayınlanan İnşaat ekine konuşan Setaş Alüminyum Doğrama San. Tic. Ltd. şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akbulut, firmanın 'Kalite ve estetiğe atılan imza' sloganıyla faaliyetlerine devam ettiğini söyledi...

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

Yui QCV326 5'i 1 Arada Otomatik Doğrama ve Rende Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Yui Otomatik Doğrama ve Rende Makinesi, beş entegre bıçağı sayesinde sebze, meyve, peynir hatta bademi rendeler, dilimler ya da öğütür.İşte bu pratik kullanımı sayesinde mutfaklarda yerini alır.

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Sefer Aksoy tarafından kuruldu.

A101'de 27,5 Jant Alüminyum bisikletlerde büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

A101'de A101'de 27,5 Jant Alüminyum bisikletler "Aldın Aldın" kampanyasına dahil edildi. Peki 27,5 Jant Alüminyum özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

VOLTA VB2 Alüminyum Katlanır Elektrikli Bisiklet A101'de kaç TL? İşte 6 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

A101  VOLTA VB2 alüminyum katlanır elektrikli bisikleti 7 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda uygun fiyatıyla alıcısının beğenisine sundu. İşte 6 Nisan fiyat ve ürün bilgisi...

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta li Osman Duman tarafından kuruldu.

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Abdullah Yılmaz ve Murat Arslan ortaklığında kuruldu.

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Alüminyum, paladyum ve bakır fiyatları rekor kırdı! Emtia fiyatlarında yükseliş sürüyor

Rusya Ukrayna savaşının başladığı güden bu yana tüm piyasalarda görülen dalgalanma durmadan devam ediyor. ABD, G7, NATO ve AB üyesi ülkeler Rusya’ya ekonomik yaptırımları açıklarken, sadece döviz ve altın fiyatların değil, alüminyum, paladyum ve bakır gibi emtialarda da yeni rekorlar kırılıyor.

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Resul Ömer Adıyaman tarafından kuruldu.

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 416 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cem Elibol tarafından kuruldu.

setaş alüminyum doğrama Haberi

setaş alüminyum doğrama

Setaş Alüminyum Doğrama San. Tic. Ltd. Şirketini 1986 yılında Levent'te kurduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akbulut,"Firmamız kurulduğundan bugüne kadar sürekli müşteri memnuniyetini ilke edinerek çalışmalarını yürütmüş ve bu yolda sürekli kendini geliştirerek 11.05.2010 yılında Setaş Alüminyum Cam Metal Yapı San. Tic. Ltd. Şti. olarak 'Kalite ve estetiğe atılan imza'sloganıyla devam etmektedir" dedi. 


Türkiye'de inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olarak büyüdüğünü, geliştiğini,Türk müteahhitlik sektörünün dünyanın her tarafında yüzümüzü ağartan başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Akbulut,"Nitelikli ve kaliteli projeler üretiliyor. Özellikle 1999 depremi sonrasında Yapı Denetimin de öneminin anlaşılmasıyla ve denetim mekanizmalarının işletilmesiyle, çok nitelikli yapı blokları ortaya çıktı, insanların da alım gücüyle paralel olarak inşaat sektörü büyümeye devam edecektir" dedi. 


"YAPTIĞIMIZ HER PROJE BİZİM REFERANSIMIZDA"

Setaş Alüminyum'un kalitesiyle, kalite konseptiyle ve marka gücüyle çok...