30 / 04 / 2024

Setaş kalite ve estetiğe atılan imza sloganıyla faaliyetine devam ediyor!

Setaş kalite ve estetiğe atılan imza sloganıyla faaliyetine devam ediyor!

Milli Gazete'nin bugün yayınlanan İnşaat ekine konuşan Setaş Alüminyum Doğrama San. Tic. Ltd. şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akbulut, firmanın 'Kalite ve estetiğe atılan imza' sloganıyla faaliyetlerine devam ettiğini söyledi...



Setaş Alüminyum Doğrama San. Tic. Ltd. Şirketini 1986 yılında Levent'te kurduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akbulut,"Firmamız kurulduğundan bugüne kadar sürekli müşteri memnuniyetini ilke edinerek çalışmalarını yürütmüş ve bu yolda sürekli kendini geliştirerek 11.05.2010 yılında Setaş Alüminyum Cam Metal Yapı San. Tic. Ltd. Şti. olarak 'Kalite ve estetiğe atılan imza'sloganıyla devam etmektedir" dedi. 


Türkiye'de inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olarak büyüdüğünü, geliştiğini,Türk müteahhitlik sektörünün dünyanın her tarafında yüzümüzü ağartan başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Akbulut,"Nitelikli ve kaliteli projeler üretiliyor. Özellikle 1999 depremi sonrasında Yapı Denetimin de öneminin anlaşılmasıyla ve denetim mekanizmalarının işletilmesiyle, çok nitelikli yapı blokları ortaya çıktı, insanların da alım gücüyle paralel olarak inşaat sektörü büyümeye devam edecektir" dedi. 


"YAPTIĞIMIZ HER PROJE BİZİM REFERANSIMIZDA"

Setaş Alüminyum'un kalitesiyle, kalite konseptiyle ve marka gücüyle çok nitelikli, kaliteli işlere imza attığını, ortaya koyduğu çalışmalarla güven ilkesini oluşturduğunu kaydeden Akbulut, "Yaptığımız her proje bizim referansımızdır" açıklamasını yaptı. 


Akbulut, şu ana kadar yaptıkları çalışmalar ve referansların ise şöyle sıraladı: 

• T.C. Cumhurbaşkanlığı Tarabya Köşkü Koruma Binası 

• Mesa Mesken A.Ş. Çengelköy Evleri 

• Bank Asya Katılım Bankaları A.Ş. Şubeleri ve Genel Merkez Binası Alüminyum İşleri 

• İstanbul Halk Ekmek Satış Büfeleri (İHE) 

• Zorlu Center AVM işyerleri 

• Kombassan Holding 

• Turkcell, Avea Şubeleri 


Milli Gazete İnşaat eki


Geri Dön