21 / 05 / 2024

setaş

setaş

Milli Gazete'nin bugün yayınlanan İnşaat ekine konuşan Setaş Alüminyum Doğrama San. Tic. Ltd. şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akbulut, firmanın 'Kalite ve estetiğe atılan imza' sloganıyla faaliyetlerine devam ettiğini söyledi...

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

Seta İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taşkın tarafından kuruldu.

Şehirlerin ve arazilerin depreme karşı dirençleri teknolojiye göre değişiyor!

Tokyo Üniversitesi'nden Doç. Dr. Seta Fumihiko, şehir planlaması ile afetlerin azaltılabileceğini söyledi. Seta Fumihiko şehirlerin ve arazilerin depreme karşı dirençlerinin, teknolojiden faydalanma oranına göre değiştiğini belirtti.

Japonya'da arazi ve arsa düzenlemesi ile afetler azaltılıyor!

Tokyo Üniversitesi’nden Doçent Doktor SETA Fumihiko, Japonya’da gelişmiş “arazi ve arsa düzenlemesi (AAD)” yöntemleri ile, nispeten düşük maliyetler ile kentsel alanların ve altyapının bakımı sağlanarak afetin azaltılmasına katkıda bulunulmaktadır” dedi.

Seta 34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seta 34 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Ülgen tarafından kuruldu.

Seta Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özocak tarafından kuruldu.

Seta Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Seta Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tan tarafından kuruldu.

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bayram ve Tugay Çakmak tarafından kuruldu.

Setaş Su Ve Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setaş Su Ve Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergül   Özdemir tarafından kuruldu. 

Seta Nakliyat Lojistik Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Nakliyat Lojistik Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Bozyel tarafından kuruldu.

Setaç Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Setaç Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çimen tarafından kuruldu.

İsm İnşaat İthalat İhracat Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsm İnşaat İthalat İhracat Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Serhat İsmailoğulları ve Setaç İsmailoğulları ortaklığında Küçükçekmece’de 220 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Seta Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seta Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Taner Arıbaş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

setaş Haberi

setaş

Setaş Alüminyum Doğrama San. Tic. Ltd. Şirketini 1986 yılında Levent'te kurduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akbulut,"Firmamız kurulduğundan bugüne kadar sürekli müşteri memnuniyetini ilke edinerek çalışmalarını yürütmüş ve bu yolda sürekli kendini geliştirerek 11.05.2010 yılında Setaş Alüminyum Cam Metal Yapı San. Tic. Ltd. Şti. olarak 'Kalite ve estetiğe atılan imza'sloganıyla devam etmektedir" dedi. 


Türkiye'de inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olarak büyüdüğünü, geliştiğini,Türk müteahhitlik sektörünün dünyanın her tarafında yüzümüzü ağartan başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Akbulut,"Nitelikli ve kaliteli projeler üretiliyor. Özellikle 1999 depremi sonrasında Yapı Denetimin de öneminin anlaşılmasıyla ve denetim mekanizmalarının işletilmesiyle, çok nitelikli yapı blokları ortaya çıktı, insanların da alım gücüyle paralel olarak inşaat sektörü büyümeye devam edecektir" dedi. 


"YAPTIĞIMIZ HER PROJE BİZİM REFERANSIMIZDA"

Setaş Alüminyum'un kalitesiyle, kalite konseptiyle ve marka gücüyle çok...