21 / 05 / 2024

Adem Akbulut setaş alüminyum

Adem Akbulut setaş alüminyum

Milli Gazete'nin bugün yayınlanan İnşaat ekine konuşan Setaş Alüminyum Doğrama San. Tic. Ltd. şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akbulut, firmanın 'Kalite ve estetiğe atılan imza' sloganıyla faaliyetlerine devam ettiğini söyledi...

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

TMSF, Akbulut Tekstil'i 102 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Akbulut Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 102 milyon Türk Lirası muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte ayrıntılar..

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Savaş Akbulut ve Yıldız Akbulut ortaklığı tarafından kuruldu.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Seta İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taşkın tarafından kuruldu.

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Aykaş kuruldu.

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Eman   Al-Khatib tarafından kuruldu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Adem Atmaca kimdir? 

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca kimdir? Adem Atmaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Adem Atmaca'nın biyografisi...

Seta 34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seta 34 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Ülgen tarafından kuruldu.

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kırık tarafından kuruldu.

Adem Akbulut setaş alüminyum Haberi

Adem Akbulut setaş alüminyum

Setaş Alüminyum Doğrama San. Tic. Ltd. Şirketini 1986 yılında Levent'te kurduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akbulut,"Firmamız kurulduğundan bugüne kadar sürekli müşteri memnuniyetini ilke edinerek çalışmalarını yürütmüş ve bu yolda sürekli kendini geliştirerek 11.05.2010 yılında Setaş Alüminyum Cam Metal Yapı San. Tic. Ltd. Şti. olarak 'Kalite ve estetiğe atılan imza'sloganıyla devam etmektedir" dedi. 


Türkiye'de inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olarak büyüdüğünü, geliştiğini,Türk müteahhitlik sektörünün dünyanın her tarafında yüzümüzü ağartan başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Akbulut,"Nitelikli ve kaliteli projeler üretiliyor. Özellikle 1999 depremi sonrasında Yapı Denetimin de öneminin anlaşılmasıyla ve denetim mekanizmalarının işletilmesiyle, çok nitelikli yapı blokları ortaya çıktı, insanların da alım gücüyle paralel olarak inşaat sektörü büyümeye devam edecektir" dedi. 


"YAPTIĞIMIZ HER PROJE BİZİM REFERANSIMIZDA"

Setaş Alüminyum'un kalitesiyle, kalite konseptiyle ve marka gücüyle çok...