02 / 05 / 2024

Şetat Apart

Şetat Apart

2006 yılında Astaş Gayrimenkul'un sahibi Vedat Aşçı, Levent ve Vişnezade'de bulunan ŞETAT Kuleleri ile SSK apartmanlarını 100 milyon dolara (113 milyon lira) satın alarak 4 kulenin sahibi olmuş.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Muğla Milas'a 52 dairelik apart otel geliyor! 44 milyon 473 bin TL'ye mal olacak!

Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi'ne 52 Blok, 52 daireden oluşan yeni apart otel geliyor. Otelin maliyeti ise 44 milyon 473 bin TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi geliyor! 100 villa, 101 apart ve 83 suitlik yeni proje!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 568 milyon 831 bin 860 TL'ye mal olacak projede 100 villanın yanı sıra 101 apart ve 83 suitin yer alacağı otele de yer verildi.

Arena Apart Otel Limited Şirketi kuruldu!

Arena Apart Otel Limited Şirketi Kağıthane'de Erkan Şayir ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Sevil Apart Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

Sevil Apart Turizm Konaklama Limited Şirketi Beyoğlu'nda Mılad Imanzadehaghbelagh ve Shadı Shabantaj ortaklığında kuruldu.

Medcoice Apart Resort Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Medcoice Apart Resort Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  2  milyon TL sermaye bedeli  ile Berna Yorulmaz tarafından kuruldu.

Müze Apart Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Müze Apart Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda   400 bin TL sermaye bedeli  ile  Emel    Aslan tarafından kuruldu.

Blue Mansıon Apart Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Mansıon Apart Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih’te   100 bin TL sermaye bedeli  Kemal Kutlu tarafından kuruldu.

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

Marmaris'te riskli yapı olduğu tespit edilen apart oteli yıkılıyor!

Muğla Marmaris'te depreme dayanıklılık bakımından "riskli yapı" olduğu belirtilen apart otelin belediye ekiplerince yıkım işlemleri başladı.

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Avagroup Danışmanlık Limited Şirketi Kisiava Apart Otel Şubesi açıldı!

Avagroup Danışmanlık Limited Şirketi Kisiava Apart Otel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Shahramian tarafından açıldı. 

Şetat Apart Haberi

Şetat Apart



Aşçı, ŞETAT Kuleleri ile SSK apartmanlarını aldı


Tatko Towers ile emlak piyasasına giren Astaş'ın sahibi Vedat Aşçı, 100 milyon dolara satın aldığı Levent ve Vişnezade'deki gayrimenkuller sayesinde 4 kule sahibi daha oldu


    Astaş Gayrimenkul'ün sahibi Vedat Aşçı, Levent ve Vişnezade'de 2 gayrimenkule 100 milyon dolar ödeyerek toplam 4 kulenin sahibi oldu.

    Aşçı, kulelerden ikisini, SSK'ya ait Vişnezade'deki 11 katlı ve 44 daireli iki binayı 42 milyon YTL'ye alarak portföyüne kattı. Toplam 7 bin 33 metrekare arsa üzerinde oturan binalar, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılarak yerlerine aynı yükseklikte yeni binalar dikilecek. Aşçı'nın bu gayrimenkule 50 milyon dolar harcayarak...