07 / 07 / 2024

Setur demiryolu seyehati

Setur demiryolu seyehati

Unutulmaya yüz tutmuş tren seyahatlerini yeniden canlandıran Setur, Afrika’nın vahşi yaşamında penguenlerin danslarına tanıklık etmeye, babunlarla, timsahlarla tanışmaya ve foklarla fotoğraf çekmeye davet ediyor. Üstelik lüks bir trenle…

Setur Yunanistan’da 2 marina daha işletecek!

Akdeniz’in en büyük marina zincirlerinden olan Setur, Yunanistan’da biri ana karada diğeri adalarda 2 marina daha işletmek için girişimlere başladı. Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, “Akdeniz çanağındaki tüm fırsatları değerlendiriyoruz” dedi.

Setur yurtdışında atağa hazırlanıyor!

Biri Yunanistan’da toplam 11 marinada 6 bin 58 yat bağlama kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor

Setur: Kalamış'ta ihale olursa bakarız

Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, "Kalamış Marina için ihalenin yenilenmesi durumunda şartlara bakacağız. Eğer şartlar bizim için uygun olursa ihaleye yeniden girebiliriz" dedi. İşte açıklama...

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’da toplam 11 marinada 6 bin 58 yat bağlama kapasitesi ile Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak üzere görüşmelere başladı.

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı geliyor!

Toplam uzunluğu 229 kilometre olarak belirlenen ve 2 milyon 750 bin TL yatırım bedeline sahip Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı bakanlıktan onay bekliyor.

BTK Demiryolu hattının çalışmaları durdu!

Temeli 24 Temmuz 2008'de Kars'ta atılan Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu hattında yapılan çalışmalar durduruldu. Çalışmaların yüklenici firmalardan kaynaklı problemlerden dolayı durdurulduğu ortaya çıktı.

BTK Demiryolu hattında çalışmalar durduruldu!

’Asrın projesi’ olarak lanse edilen ve 2008’de Kars’ta Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Cumhurbaşkanları tarafından atılan BTK Demiryolu hattında yapılan çalışmalar yüklenici firmalardan kaynaklı problemlerden dolayı durdurulduğu ortaya çıktı.

Samsun-Kalın demiryolu hattı projesi yapım sözleşmesi imzalandı!

Avrupa Birliği (AB) hibesiyle gerçekleştirilen en yüksek meblağlı proje sözleşmesi olan Samsun-Kalın demiryolu hattı modernizasyonu projesi yapım sözleşmesi imzalandı.

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 15 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

Gothard Demiryolu Tüneli 1 Haziran 2016'da açılacak!

Zürih ve Milano arasındaki mesafenin 2 saat 40 dakikada kat edilmesini sağlayacak olan Gothard Demiryolu Tüneli 57 kilometre uzunluğunda. Trenler 250 kilometre hız yapacak .

Demiryolu ulaşımı turizmi etkiliyor mu?

Tünaydın Gazetesi köşe yazarı Osman Uzun bugünkü yazısında Demiryolu ve Turizm başlığını ele alıyor. İşte Osman Uzun'un bugünkü yazısı;

Hopa-Batum demiryolu projesi geliyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Büyükekşi Hopa-Batum demiryolu bağlantısını Türk ihracatçısının talebi olarak Başbakan Davutoğlu'na sundu.

Demiryolu altyapı erişim ve kapasite yönetmeliği tam metni!

Demiryolu altyapı erişim ve kapasite yönetmeliği 2 Mayıs 2015 tarihinde 29343 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, demiryolu altyapı erişim ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili uygulanacak usul ve esasları düzenliyor...

Setur demiryolu seyehati Haberi

Setur demiryolu seyehati

Setur, Afrika’daki doğal yaşamı konforunuzdan ödün vermeden tanıma imkanı sunuyor. Afrika’nın en lüks treni  Rovos ile koloniyal mimariye sahip Cape Town’da başlayacak serüven, Dünyadaki en büyük bitki krallığına ev sahipliği yapan Ümit Burnu Yarımadasını, Elmas Madenlerini, Başkent Pretorya’yı, Botswana’yı katederek devam ediyor. Zimbabwe Hwange Ulusal Parkında yapılan safari ile hayvanların doğal yaşamına dahil olurken yaşanılan keyif, UNESCO Dünya mirası listesindeki Viktorya şelalelerine yapılan geziyle zirveye ulaşıyor. 


Afrika’nın en lüks treniyle seyahat

Lüks tren, 1975 senesinde Ulusal Miras listesine alınan tarihi kasaba Matjiesfontein’e uğrayacak, Afrika’nın ilk elmasının bulunduğu yer Kimberley’deki insan yapımı en büyük delik olan Big Hole ve Elmas Madenleri Müzesi gezileri için fırsat sunacak. Kış aylarında dahi hava sıcaklığının 20 derecenin altına düşmeyen Botswana’nın başkenti Gaborone’dan, manzaralar eşliğinde Zimbabwe sınırına...