03 / 05 / 2024

SETUR şubeleri

SETUR şubeleri

Setur, 5 - 21 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Rio Olimpiyat Oyunları ve hemen ardından düzenlenecek olan Paralimpik Oyunları’nın tek yetkili bilet satış acentesi oldu.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yaz tatili için indirimli paketler hazırlandı!

Yaz tatilini uygun koşullarda planlamak isteyenler için yurt içi erken rezervasyon dönemini başlatan Setur, indirimli paketler hazırladı.

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ konut başvurusu!

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ konut başvurusu T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla yapılabilecek. Projenin başvuru dönemi 19 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2015 kura çekilişi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2015 kura çekilişi kapsamında 154 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla kabul ediliyor.

Ayvalık Alaattin Süberoğlu Hastanesi binası lise mi olacak?

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer başkanlığında yapılan toplantıda Ayvalık Setur Marina’nın halka açılması ve Altoınova Mahallesindeki Alaattin Süberoğlu hastane binasının statüsünün değiştirilerek sağlık meslek lisesine dönüştürülmesi konuları öne çıktı.

Kepez Hamleder şubeleri kreş, öğrenci evi ve etüt merkezi olacak!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, mecliste bir soru üzerine bir süre önce tahliye edilen Hamleder şubelerinin kreş, öğrenci konuk evi ve etüt merkezi olacağını söyledi.

Setur Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmette!

Setur Marinas zincirine katılan Gökova Ören Marina, 1 Ekim'de hizmete girecek. Setur Marinaları bu katılımla marina sayısını 11'e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58'e çıkardı.

Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmete girecek!

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı bünyesine kattı. Setur, marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6.058’e çıkardı.

Batman Kuyubaşı TOKİ taksitleri!

Batman Kuyubaşı TOKİ taksitleri 572 TL'den başlıyor. Dairelerin 3+1 olarak tasarlandığı projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Ankara Haymana başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Haymana başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından kabul ediliyor. Projede 84,40 metrekare büyüklükte 2+1 daireler satışa sunuluyor.

SETUR şubeleri Haberi

SETUR şubeleri

Ayrıcalıklı tatilin adresi Setur, 5 - 21 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Rio Olimpiyat Oyunları ve hemen ardından düzenlenecek olan Paralimpik Oyunları’nın tek yetkili bilet satış acentesi oldu.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin Ana Sponsoru Koç Holding’iniştiraklerinden Setur, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları ve Paralimpik Oyunları biletlerinin Türkiye’deki tek yetkili bilet satış acentesi oldu. Olimpiyat Oyunları’nı izlemek isteyenler biletlerini yılların vermiş olduğu tecrübe ile misafirlerini farklı kıtalar, ülkeler ve şehirlerde farklı kültürlerle buluşturan Setur’dan temin edebilecek. Misafirler, 31 Ocak 2015 tarihine kadar alınacak olan ön taleplerini [email protected] adresine veya 0312 457 47 20 numaralı telefona iletebilirler. Açılış, kapanış törenleri ve her bir müsabaka için ayrı bilet talebi yapılması gerekiyor. 

2016 Rio Olimpiyat Oyunları

5-21 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Olimpiyat Oyunları, Brezilya'nın ikinci...