30 / 04 / 2024

setur tatil paketleri

setur tatil paketleri

Yaz tatilini uygun koşullarda planlamak isteyenler için yurt içi erken rezervasyon dönemini başlatan Setur, indirimli paketler hazırladı.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Emekliler için kamu tesislerinde kontenjan ayrılacak!

Tatile hasret kalan emekliler için kollar sıvandı. Kamu tesislerinde emeklilere kontenjan ayrılması gündemde... Ayrıca turizmcilerden de özel tatil paketleri bekleniyor.

Setur'dan sevgililer günü kampanyaları!

Kaliteli hizmet anlayışı, sunduğu avantajlar ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır fark yaratan Setur, Sevgililer Günü’nde yurtiçi ve yurtdışı seçenekleriyle misafirlerine aşk dolu bir tatil vaat ediyor.

Setur sömestirde keyifli tatil alternatifleri sunuyor!

Setur sömestirde keyifli tatil alternatifleri sunuyor. Ayrıcalıklı tatili alternatif seyahat olanaklarıyla birleştiren Setur, sömestirde seyahat severlere birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Yeşim ÖZALTAY, sömestir tatil seçeneklerini değerlendirdi.

Bayram öncesi tatil krizi!

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan, fırsat tatili sitelerinden ‘Tatilmanya’ krizinin bir benzerinin daha yaşandığı iddia ediliyor. Çok sayıda kişi, site aracılığı ile aldıkları tatil paketleri nedeni ile dolandırıldıkları iddiasında.

Emekliye ucuz tatil formülü!

Tatile hasret kalan emeklilerden turizmcilere çağrı geldi: Sezon başı ve sonları için bütçemizi sarsmayacak tatil paketleri hazırlayın. Hem 12 ayı dolu geçirin, hem de yüzümüzü güldürün.

Ramazan indirimleri otelleri dolduramadı!

Ramazan ayının turizmciler açısından bu yıl tatil sezonunun "zirvesine" denk gelmesi nedeniyle yerli turiste hitap eden bazı otel ve tur operatörlerinin hazırladığı alternatif tatil paketleri beklenen ilgiyi görmedi.

Ramazan ayında otel doluluk oranları yüzde 60'a ulaştı!

Ramazan ayının turizmciler açısından bu yıl tatil sezonunun "zirvesine" denk gelmesi nedeniyle yerli turiste hitap eden bazı otel ve tur operatörlerinin hazırladığı alternatif tatil paketleri beklenen ilgiyi görmedi.

Setur bu yıl 115 tatil günü için çeşitli seçenekler sunuyor!

Setur, 2014 yılının tamamındaki tüm resmi tatillere ve hafta sonu tatillerine ekstra indirimlerle onlarca tatil sunuyor. Setur'da Tatil Takvimi uygulaması yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Demir Romance ve Quasar İstanbul'dan ev alana tatil!

Kredi faizlerinin yükselmesi ve masrafların artması inşaat firmalarını yeni kampanyalar için harekete geçirdi. Kampanyalarda konut alana tatil seçeneği çıktı. Demir Romance'ta daireler 226 bin TL'den satılıyor...

İnşaat firmaları kampanyalarında konut alana tatil seçeneği öne çıktı!

Kredi faizlerinin yükselmesi ve masrafların artması inşaat firmalarını yeni kampanyalar için harekete geçirdi. Şimdiye kadar birçok kampanya sunan inşaat firmaları yeni kampanyalara tatil seçeneğini de ekledi...

Ege Yapı'dan Sevgililer Günü kampanyası! Maldivler'de tatil yapma fırsatı!

EgeYapı Group, Sevgililer Günü kampanyası düzenledi. 21 Şubat tarihine kadar ev sahibi olan yatırımcılar, Sevgililer Günü’ne özel kampanya ile Maldivler’de iki kişilik tatil yapma şansını yakalıyor...

Tüketici Kanunu devre tatil sözleşmesi!

Bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda gecelik konaklama imkanı veren sözleşmeler olarak tanımlanan devre tatil sözleşmesinde tüketici hakları bu haberde...

setur tatil paketleri Haberi

setur tatil paketleri



Yaz tatilini uygun koşullarda planlamak isteyenler için yurt içi erken rezervasyon dönemini başlatan Setur, indirimli paketler hazırladı.


Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller, erken rezervasyon kampanyasının başladığını belirterek, kampanya kapsamında farklı fiyat aralıklarında çok sayıda otelde yüzde 45’e varan indirim uyguladıklarını dile getirdi. 


“Misafirlerimiz, yalnızca otelleri uygun fiyata almakla kalmayıp, bu  yıla özel olarak havalimanı transferlerinde de erken rezervasyon indirimi fırsatından yararlanacak” diyen Temeller, şöyle devam etti: 


“Erken rezervasyonda en çok tereddüt edilen ve en çok  sorulan sorulardan biri olan iade ve iptaller konusunda misafirlerimizi mağdur etmiyoruz. 72 saate kadar gerçekleşen iptallerde yüzde 100 iade yapıyoruz. Fiyatın değişmesi durumunda ise değişen fiyata göre işlemi yeniliyoruz. Erken rezervasyon kampanyasının uygun fiyat, istenen tarih, daha iyi bir oda ve önceden ödeme kolaylığı gibi avantajlarının olduğu...