18 / 05 / 2024

Setur üyelikleri

Setur üyelikleri

Setur, dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Four Seasons’ın “ Preferred Partners ProgramÜyeliği ” ne kabul edildi.Setur misafirleri dünyadaki bütün Four Seasons Otelleri’nde sağlanan avantajlardan yararlanacaklar...

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Ziraat Bankasından tatil yapacaklara 1.000 TL bankkart lira!

Bankkart sahipleri tatili düşünmeye başlayabilirsiniz. Bankkart ile Setur’dan yapacağınız alışverişlerinizde 1.000 TL bankkart lira kazanın! İşte detaylar!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

Özak GYO komite üyelerini seçti! 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2 Nisan 2020 tarihli toplantısında Denetimden Sorumlu Komite üyelikleri yeniden belirlendi...

Yapı Kredi Koray GYO komite üyelerini seçti!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yönetim kurulu görev dağılımı ve komite üyelikleri belirlendi...

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Commtech İstanbul Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Commtech İstanbul Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Ozan Akgün Yönetim Kurulu Başkanlığı, Wassım Hıjazı ile Paul Austın- Harvey Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

Sayram Global İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayram Global İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi, Musa Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı, Zühtü Lülecioğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Ufuk Kuzucu ile Murat Atay Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Masal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Masal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Can Karakuş ile Galip Gündoğdu Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

Luxera Moaz Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Luxera Moaz Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Ramazan Taş Yönetim Kurulu Başkanlığı, O.M.Solıman Mohamed Ismaıl, G.S.Solıman Morshed, Emad Ragab Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 4 milyon TL sermaye ile 1 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

TB Grup İnşaat Madencilik Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TB Grup İnşaat Madencilik Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Masum Çevik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Demirbaş ile Tunzala Ashrafova Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Alper Kaptanoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Filiz, Kadir Eke, Ümit Nuri Yıldız Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 172 milyon 687 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Dikilitaş'ta kuruldu.

Setur üyelikleri Haberi

Setur üyelikleri

Setur misafirleri dünyadaki bütün Four Seasons Otelleri’nde sağlanan avantajlardan yararlanarak kendilerini özel hissedecekleri bir tatil geçirecekler. Bütün Four Seasons otellerinde uygulanan Preferred Partners programı ile misafirlerimiz konaklama süresince oda servisinde veya otel restoranında her gün 2 kişilik Amerikan kahvaltısını ücretsiz alabilecek ve bütün suit konaklamalarında ücret ödemeden hızlı internet erişimine sahip olabilecekler. Misafirler konaklama süresi boyunca bir seferde kullanılmak üzere 100 USD değerinde masaj, golf  ya da yiyecek içecek kredisinden yararlanabilecekler. Ayrıca bekleme listesinde bulunan misafirlere rezervasyonlarında öncelik tanınacak. 

Setur’un Four Seasons Preferred Partners Program Üyeliği ile otele giriş esnasında özel olarak karşılanacaksınız . Gelen rezervasyonlarda her zaman öncelik sağlayan Preferred Partners üyeliği sayesinde Setur, otellere rezervasyonun her aşamasında daha kolay ulaşarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyelere taşıyacak. 



Setur’la Kişiye Özel...