05 / 05 / 2024

setur yunanistan yeni marina işletmesi

setur yunanistan yeni marina işletmesi

Biri Yunanistan’ın Midilli Adası’nda olmak üzere 11 marina işleten Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor.

Nusret Gökçe yeni şubesini Mikonos’ta açacak!

Tuzlama hareketiyle fenomenleşen Nusret Gökçe, yeni şubesini Yunanistan’ın gözde tatil noktası Mikonos’ta açacak. Ünlü işletmeci bundan sonraki et servislerini de drone ile yapacak...

AEK'nın yeni stadı Ayasofya açılışa hazır!

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK'nın yeni stadı açılışa hazırlanıyor. İstanbul'daki tarihi eser Ayasofya Müzesi'ne benzetilerek inşa edilen 32 bin kişilik stadın ismi de "Ayasofya Stadı" olacak.

Yunanistan AEK'in yeni stadının kaba inşaatı bitti!

Yunanistan’ın önde gelen spor kulüplerinden olan AEK yeni stadının yapımında sona gelindi. İstanbul’dan Atina’ya göç eden Rumların kurduğu sarı-siyahlı kulübün başkentteki yeni stadının kaba inşaatı bitti.

Yunanistan'da konut vergisi yarı yarıya düşecek!

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, vergi indirimleri ve maaş artışını içeren yeni ekonomi paketini açıkladı...

Yeni nesil yatırımcıların gündeminde emlak yatırımı ile vatandaşlık var!

Yeni Bir Hayat CEO’su Şevki Akyadın, yeni yatırım programlarına talebin arttığını, bu programların başında Portekiz, Karayipler, Yunanistan ve Montenegro’nun geldiğini belirtiyor...

Yunanistan’da sığınmacılar için tesisler inşa edilecek!

AB, Yunanistan’daki sığınmacıların yaşam koşullarını geliştirmek için 115 milyon avro kaynak aktarılacağını bildirdi. Yunanistan’a sağlanacak desteklemeyle, sığınmacıların mevcut barınakları geliştirilecek, yeni kamplar ve tesisler inşa edilecek.

Yunanistan'daki Kurşunlu Camii restore ediliyor!

Bir süre önce İslamiyeti seçen Elif Karagiannidou, Yunanistan'daki 450 yıllık Mimar Sinan eseri Kurşunlu Cami restorasyonu için çalışma başlattı. Yıkılmaya yüz tutan cami yeni yüzüyle ikinci baharına hazırlanıyor.

Yunanistan'ın turizmi Atatürk Evi Müzesi'yle hareketlenecek!

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan turizmde yeni açılımlar yaratıyor. Mouzenıdıs Group, İzmir'deki seyahat acentalarına Selanik'teki Atatürk Evi Müzesi'nde evlilik turu önerisinde bulundu. Acentalar, teklife sıcak baktı.

Setur,Yunanistan’da 3 marina işletecek!

Türkiye'de 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’ın Midilli Adası’nda olmak üzere 11 marina işleten Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor.

Setur Yunanistan’da 2 marina daha işletecek!

Akdeniz’in en büyük marina zincirlerinden olan Setur, Yunanistan’da biri ana karada diğeri adalarda 2 marina daha işletmek için girişimlere başladı. Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, “Akdeniz çanağındaki tüm fırsatları değerlendiriyoruz” dedi.

Setur yurtdışında atağa hazırlanıyor!

Biri Yunanistan’da toplam 11 marinada 6 bin 58 yat bağlama kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’da toplam 11 marinada 6 bin 58 yat bağlama kapasitesi ile Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak üzere görüşmelere başladı.

setur yunanistan yeni marina işletmesi Haberi

setur yunanistan yeni marina işletmesi

Biri Yunanistan’ın Midilli Adası’nda olmak üzere 11 marina işleten Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor.


Koç Holding şirketlerinden Setur, Yunanistan’da iki marinanın daha işletmesini almak üzere görüşmelere başladı. Biri Yunanistan’ın Midilli Adası’nda olmak üzere toplam 6 bin 58 yat bağlama kapasitesine sahip 11 marina işleten Setur’un Genel Müdürü Üstün Özbey, Setur 50. Yıl Ege Yat Rallisi’nin açılışında gazetecilerle bir araya geldi.


Özbey, hem marina hem de duty free işletmeciliğinde yurtdışındaki fırsatları değerlendirdiklerini belirtti. Özbey ‘Şu anda Yunanistan’da iki marina ile görüşüyoruz. Ayrıca Akdeniz Çanağı’ndaki tüm fırsatları takip ediyoruz” dedi. Marina işletmeciliğinde kârlılığın çok düşük olduğunu belirten Özbey, “Ancak biz Koç Grubu olarak 3 tarafı denizlerle çevrili Türkiye’de sektörün gelişimine katkıda bulunmak için marinacılık alanında faaliyet yürütmeye devam ediyoruz....