23 / 07 / 2024

sevcan orhan bitcoin

sevcan orhan bitcoin

Şarkıcı Sevcan Orhan konser ücretlerini kripto para ile ödemelerine sıcak baktığını dile getirdi.

Sevcan Orhan'dan konserlerde kripto ile ödemeye yeşil ışık!

Şarkıcı Sevcan Orhan konser ücretlerini kripto para ile ödemelerine sıcak baktığını dile getirdi.

Bitcoin çılgınlığı büyüyor! 1+1 ev 5 Bitcoin!

Satışlarda Bitcoin de kabul ettiklerini belirten Miavita'nın Yönetim Firması Sahibi Erdal Daldaban, 360 bin TL’lik bir dairenin 5.30 Bitcoin fiyata sahip olduğunu söyledi..

Türkiye’de emlakta Bitcoin fırtınası!

Dünya genelinde Bitcoin kullanımı da giderek artıyor. Türkiye’de milyonlarca liralık ev satışlarında bitcoin kullanılıyor.

Gayrimenkul sektörü Bitcoin'e sıcak bakıyor!

Gayrimenkul sektörü, dünyada yılbaşından bu yana dolar bazında yüzde 400 değer kazanan Bitcoin'e sıcak bakıyor. Bitcoin’in Dolar ve Euro’nun rakibi olacağı iddiaları tartışılıyor.. 

Türkiye Bitcoin ile ev almaya hazır mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Leyla İLHAN, bugünki yazısında sanal para birimi olan Bitcoin'in gayrimenkul satışında kullanılmasını değerlendirdi.

Bitcoin, Türkiye’de ilk defa Miavita projesinde uygulanacak!

Dünyada büyük merak uyandıran, geçmiş orta vadede keskin yükselişler yaşayan ve ilgi odağı haline gelen ‘sanal para’ Bitcoin, Türkiye’de gayrimenkul sektörüne girdi. Sanal âlemde birçok alışveriş için kullanılan Bitcoin, Türkiye’de ilk defa Miavita projesinde uygulanacak.

Knox Group, Dubai'deki evleri Bitcoin ile satacak!

325 milyon dolar değerinde konut ve ticari gayrimenkul projesine başlayacak olan Knox Group, Dubai'de yapacağı 1133 dairelik lüks projedeki 653 daireyi, değeri bu yıl yüzde 400 artan kripto para birimi Bitcoin ile satacağını açıkladı.

Sevcan Zabit gayrimenkul sektörüne girdi!

Ünlü Manken Sevcan Zabit gayrimenkul sektörüne girdi. 11'nci Gayrimenkul Fuarı'nda Remax Adress Life standında lüks konut satış uzmanı olarak görev yapan Sevcan Zabit, tüm portföyleri ile fuarın en ilgi çeken kişisi oldu.

Esenyurt Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi'nin hayata geçirdiği Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Gebze Sultan Orhan Kışlası yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Sultan Orhan Kışlası’nın yıkımı için ihaleye çıktı. İhaleye 8 katılımcı teklif verdi.

Orhan Tavlı: Çanakkale Köprüsü Türkiye’nin simgesi olacak!

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü Türkiye’nin simgesi olacak'' dedi.

Orhan Uzuner kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü Orhan Uzuner, Uzpa İnşaat'ın yüzde 39'una sahip. Peki, Orhan Uzuner kimdir? Orhan Uzuner bugüne kadar hangi işlerde bulundu?

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

sevcan orhan bitcoin Haberi

sevcan orhan bitcoin

Sevcan Orhan önceki akşam Kuzey Kıbrıs’taki Kaya Artemis Hotel’de sahneye çıktı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Orhan, konser öncesi basın mensuplarına yanıt verdi.

Sanatçı, “Konser ücretlerinizi kripto para birimleriyle de kabul eder misiniz?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Neden olmasın? Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Yenilikçi ve öncü fikirler bana her zaman cazip gelmiştir. Tercihim Bitcoin ama Ethereum’a da hayır demem. Helal olsun, alnımızın teri akmış olsun, varsın kripto olsun.”

Kripto paralar kayıplarını telafi...