28 / 07 / 2024

sevda tepesi gurur meselesi

sevda tepesi gurur meselesi

Radikal Gazete Yazarı Cüneyt Özdemir, Yunanistan Krizi ile Sevda Tepesi'nin imara açılması durumunu karşılaştırıyor. İşte o yazı!

CHP’li Sevda Erdan Kılıç barınma krizine parmak bastı: Memurlar ya toplu ev tutuyor ya da baba evine dönüyor!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç yaptığı açıklamada yaşanan barına krizine değinerek,  memurların ya toplu ev tuttuklarını ya da tayin isteyerek baba evine döndüklerini söyledi.

Sevda İnşaat Elektrik Metal Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!  

Sevda İnşaat Elektrik Metal Ambalaj Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Özbalta tarafından kuruldu.

Sevda Erdan Kılıç: Bağımsız deprem kurulları oluşturulmalı!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, deprem konusu ile ilgili bir yazıyı kaleme aldı.

Sevda Erdan Kılıç'tan İzmir kentsel dönüşüm kredisinin onaylanmamasına tepki!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin depremde hasar gören binaların dönüşümü için Dünya Bankası'ndan aldığı düşük faizli krediyi henüz onaylamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepkilerini dile getirdi. 

Seyit Torun'dan Fatsa'daki Çerkezler Tepesi'nin yapılaşmaya açılmasına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ilçe merkezinde yer alan, “Çerkezler Tepesi” olarak isimlendirilen ormanlık alanın "yapılaşmaya" açılmasına tepki gösterdi.

Osmaniye'ye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi yapılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Tüysüz Belde’sinde yapımına başlanan Osmaniye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi arazisinde incelemelerde bulundu. 

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Çamlıca Tepesi'ndeki antenlerin tamamı söküldü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa anten vardı. Bunların tamamı kaldırılmış oldu. TRT'nin kulesi kaldı, o da kısa zamanda kaldırılacak" diye konuştu.

'Sevda Çeşmesi' yıkıldı! Edirne ikiye bölündü!

Edirne'de 2009'da bölgenin en işlek caddesine konulan 'Sevda Çeşmesi' heykelinin belediye ekipleri tarafından yıkımının gerçekleşmesi vatandaşlar arasında tartışmalara neden oldu.

Sevda Erdan Kılıç'tan TOKİ açıklaması!

CHP Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Toplu Konut İdaresi’nin AKP iktidarı döneminde 70 milyar liranın üzerinde 5 binden fazla ihale yaptığını, müteahhit firmalara 50 milyar lira hak ediş ödediğini ifade etti...

Denizli'deki seyir tepesi inşaatı meclis gündeminde!

Denizli'de Denizli Nakılı olarak bilinen endemik bitkinin yetiştiği alana yapılacak olan seyir tepesi inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt ev arıyor!

''Yasak elma dizisinin Zeynep'i Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt aynı eve çıkma kararı aldı. Çift, emlakçıları gezip ev bakıyor.

sevda tepesi gurur meselesi Haberi

sevda tepesi gurur meselesi


Yunanistan onca krize rağmen haysiyet meselesi yapıp tek bir santimetre satmadığı topraklarına nakıp İstanbul'u düşünmek zor.


Yunanistan'ın Leros Adası Bodrumun burnunun dibindedir. Lerosun ana limanındaki tek restoran Türklerin de son yıllardaki en gözde lezzet durağı. Gide gele biz de sahibi Takis ile arkadaş olduk. Restoranın hemen önündeki sahilde birkaç metruk ev var. Her gidişimizde laf olsun diye Buralar satılık mı? diye soruyoruz. Yıllar geçip Yunanistan'ın ekonomik krizle boğuşmasına rağmen bir türlü yabancılara, özellikle de Türklere satılığa çıkmıyor o metruk evler. Sadece o evler değil, Yunanlılar büyük bir ekonomik krizle boğuşmasına rağmen biraz daha para için toprak satışını ayıp olarak görüyor. Bırakın ayıbı, hakaret olarak algılıyorlar. Helal olsun, hayatta paradan daha önemli değerler de var. 


Yunanistan'ın hakaret olarak algıladığı para karşılığı toprak...