05 / 05 / 2024

Seven Life Sitesi Velibaba fiyat

Seven Life Sitesi Velibaba fiyat

Pendik Seven Life daire fiyatları 2+1'lerde 255 bin TL'den başlayarak değişiyor. Seven Life Pendik'te teslimler 24 ay sonra yapılacak...

27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi!

Seven Four Life Acıbadem projesinde aidat ödemesi yapılmıyor. Isınma ve 5 yıldızlı sosyal tesislerin kullanımının bedava olduğu projede jeotermal enerji kullanılıyor. İşte 27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi...

Seven Four Life Acıbadem fiyat listesi!

Hem kentsel dönüşümde hem de konut üretim mantığında yükselen Seven Four Life Evleri'nde anahtar teslimler 2018'de yapılacak...

Seven Four Life Acıbadem'de 1 milyon TL'ye 1+1! Yeni Proje!

Yediyol Şirketler Grubu'nun yeni projesi Seven Four Life projesi butik konseptli olarak Acıbadem'de yükseliyor. Seven Four Life Acıbadem'de 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

Nida Life Beylik Evler Sitesi'ndeki 204 daire icradan satılıyor!

Esenyurt Piri Resi Mahallesindeki Nida Life Beylik Evler Sitesi'nde yer alan 204 adet konut icradan satışa çıkarıldı.

Seven Life Pendik’in temeli atıldı!

Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat ve ortakları Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Seven Life Pendik’in temeli atıldı.

Seven Life Pendik’te bayrama özel 35 bin lira indirim!

Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat ve ortakları Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından hayata geçirilen Seven Life Pendik, bayrama özel indirim ve taksit kampanyası ile konut seferberliğine katıldı…

Pendik Seven Life daire fiyatları!

Pendik Seven Life daire fiyatları 2+1'lerde 255 bin TL'den başlayarak değişiyor. Seven Life Pendik'te teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Seven Life Pendik satışta! 255 bin TL’ye 2+1 daire!

Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından Pendik Velibaba’da hayata geçirilecek olan Seven Life Pendik projesi görücüye çıktı. Projede 2+1 daireler, lansmana özel 255 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kartal Seven Blokları Sitesi dönüşümünde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm konusunda halkı bilinçlendirmek, vatandaşların tereddütlerini gidermek, çözüm üretmek ve sorularını yanıtlamak üzere 2009'dan bu yana gerçekleştirdiği site toplantılarına devam ediyor.

2003 yılında Sinpaş Central Life'da 143 milyar liraya daire!

2003 yılında satışan sunulan Sinpaş Central Life Sitesi'nde bulunan normal kat daireler 142 milyar 900 milyon liradan (bin 50 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Folkart Life Bornova www.folkartlifebornova.com web sitesi açıldı!

Folkart Life Bornova www.folkartlifebornova.com web sitesi açıldı. Folkart Yapı imzası ile yükselen projede daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Resuloğulları Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resuloğulları Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmet Çetin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da Pendik Kurtköy Mahallesi'nde Turna Life Sitesi'nde kuruldu.

Kayseri Karmir Life projesi 40 konuttan meydana geliyor!

Karmir Yapı tarafından inşa edilen Karmir Life, Kayseri'de 7 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde yükseliyor. Kayseri'nin gerçek anlamda ilk sitesi olan projede, 4+1'lerden oluşan 40 daire bulunuyor.

Seven Life Sitesi Velibaba fiyat Haberi

Seven Life Sitesi Velibaba fiyat


İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik Velibaba bölgesinde yükselen Seven Life projesi Abdullah Tarakçıoğlu İnşaat, Varyapı ve Kumantaş Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Seven Life Pendik projesinde 60 tane 2+1, 20 tane 3+1 daire tipi bulunuyor. 80 daireden  oluşan Seven Life Pendik projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak.



Pendik Seven Life daire fiyatları!


Pendik Seven Life daire fiyatları 2+1'lerde 255 bin TL'den, 3+1'lerde 305 bin TL'den başlıyor. Seven Life Pendik'te 24 ay sıfır faizle veya 40 ay taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor.


Seven Life Pendik projesinin satışları Arya Proje Danışmanlık tarafından yapılıyor. Projede süs havuzu, kafeterya, çocuk oyun alanı, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Tel: (0216) 483 66 66

Web: http://sevenlifependik.com/

Gülcihan...