10 / 05 / 2024

Sevil Korucu

Sevil Korucu

İztek Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nermin Pınar Akman, Sevil Korucu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevil Akbulut tarafından kuruldu.

Güvenlik korucusu olmak isteyenlere müjde! İki ilde çok sayıda güvenlik korucusu alınacak!

Güvenlik korucusu olmak isteyenler için iki ilden güvenlik korucusu alım ilanı geldi. Bu kapsamda, hangi illerde korucu alımı yapılacağı ve aranan şartlar belli oldu.

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Korucu tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Sevil'den Babalar Günü için dev kampanya! Her 1.000 TL alışverişe anında 250 TL indirim! 

Sevil'den Babalar Günü'ne özel her 1.000 TL'lik alışverişe anında 250 TL indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya yarın sona eriyor. İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Gazi maaşları ve korucu emekli maaşlarına zam! Yarından itibaren hesaplarda! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yapılan duyuruya göre; Gazi aylıkları asgari ücret civarına, güvenlik korucularının emekli aylıkları ise 7 bin 500'ye çıkarıldı. Gazi ve güvenlik korucuları emekli aylıklarında 1 Nisan tarihinden sonra oluşan aylık farkları 06 Nisan'dan itibaren hesaplara il

Netra İnşaat Demir Nakliyat Otomotiv Tekstil Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netra İnşaat Demir Nakliyat Otomotiv Tekstil Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sevil tarafından kuruldu.

O2 Sürdürülebilir Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

O2 Sürdürülebilir Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de Okan Özgür ve Okan Korucu ortaklığında kuruldu.

Sevil Apart Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

Sevil Apart Turizm Konaklama Limited Şirketi Beyoğlu'nda Mılad Imanzadehaghbelagh ve Shadı Shabantaj ortaklığında kuruldu.

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Duran Ali Yalçın, Ramazan Yalçın ve Tamer Sevil ortaklığında kuruldu.

Sevil Korucu Haberi

Sevil Korucu

İztek Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nermin Pınar Akman, Sevil Korucu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. İztek Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi hissesi 2'ye 25 bin TL olarak bölünmüş durumda. 


İztek Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat ve yapı malzemeleri kum çakır mıcır çimento demir nalburiye hırdavat malzemeleri ile elektrik ve sıhhi tesisat malzemeleri kauçuk lastik ve plastik ürünleri boya ve sıva malzemeleri ile büyük ve küçük iş makineleri ve el aletlerinin alım satımı her türlü ağaç ve ağaç ürünlerinin alım satımını ve yapı sektörü ile ilgili olarak her türlü mal ve malzemelerinin alım satımı ithalatını...