04 / 05 / 2024

Sevilay Çinbilgel

Sevilay Çinbilgel

Ünye Çimento Sanyi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre komitelerdeki üyeliklerinin sona erdirilmesi ile Sevilay Çinbilgel Ünye Çimento'dan ayrıldı...

Sabancı ailesinin mirascısı Sevilay Sabancı 'Atlı Köşk hissesini satıyor' iddiasına yanıt!

Sabancı Ailesi’nin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın 600 milyon dolar değerindeki Atlı Köşk’ün 48’de 1’lik hissesini 200 milyon TL’ye satışa çıkardığı haberleri gündeme düşerken Atlı Köşk vekillerinden açıklama geldi.

Hsç Ambalaj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsç Ambalaj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevilay Çelebi tarafından kuruldu.

Burcu Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burcu Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Sevilay Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken uyarı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yılman, bugünkü köşesinde kripto para piyasalarını kaleme aldı. İşte Sevilay Yılman'ın 'Çok önemli bir uyarı: “Kripto para akıl sağlığını bozuyor”' başlıklı yazısı...

Hüseyin Seyit Gürel, TSKB GYO'dan ayrıldı!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Seyit Gürel görevinden istifaen ayrıldı.  Şirketin boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Sevilay Kıran'ın seçilmesine karar verildi.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı binası restore edilecek!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yılman bugünkü köşesinde Kadıköy'deki hal binasından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın çıkarılmasını kaleme aldı.

Eks Dekor İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eks Dekor İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevilay tarafından kuruldu.

İstanbul depremi geliyorum diyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yalman, bugünkü köşesinde İstanbul'un deprem riskini ve Kanal İstanbul projesini kaleme aldı. 

Sevil Atasay Yapı İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevil Atasay Yapı İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevilay Atasay tarafından kuruldu.

Erka Perakende Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Perakende Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevilay Kabakkaya tarafından kuruldu. 

Sabancı Ailesi'nden Atlı Köşk davası açıklaması!

Merhum İhsan Sabancı’nın gayrimeşru kızı Sevilay Sabancı Çınar’ın pay istediği Atlı Köşk davasında sona gelindiği iddia edilmişti. Sabancı Ailesi'nin avukatı Burcu Sırataş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Sabancı Ailesi'nin Atlı Köşk davasında sona gelindi!

Merhum İhsan Sabancı’nın gayrimeşru kızı Sevilay Sabancı Çınar’ın da pay istediği davasında sona gelindi. Değeri tam 600 milyon dolar yalı için son sözü mahkeme söyleyecek.

Step Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Step Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sevilay Bozkurt tarafından kuruldu. 

Sevilay Çinbilgel Haberi

Sevilay Çinbilgel

Ünye Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 18 Kasım 2013 tarihli  Yönetim Kurulu Kararıyla, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:IV No:56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliği'nde yer alan hükümler çerçevesinde oluşturulan Kurumsal Yönetim Komitesi ile Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde 28.03.2013 tarih ve 2 no'lu Yönetim Kurulu kararıyla görev alan Sevilay ÇİNBİLGEL'in söz konusu komitelerdeki üyeliklerinin sona erdirilmesine ve bu komitelerin görev alan diğer üyeleri ile faaliyetlerini sürdürmelerine karar...