05 / 05 / 2024

Sevim Akbulat

Sevim Akbulat

Akyapı Gıda İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Akbulat ve Sevim Akbulat ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Yücedağ Sokak'ta kuruldu.

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Üren tarafından kuruldu.

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Aytamka tarafından kuruldu.

7renkli İnşaat Demir Çelik Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7renkli İnşaat Demir Çelik Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Faik Sevim tarafından kuruldu.

Bu projeyle ekmekler sadece 4 TL! Halk ekmekten bile ucuza olan o ekmekler yakında satışta...

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Her İlde Bir Ekmek Fırını Projesi' çerçevesinde Bursa'da bulunan Hacı Sevim Yıldız-4 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ekmek fırını faaliyete geçti. Bu fırında öğrenciler tarafından hazırlanan ekmekler, Bursa'da belirlenen 9 farklı noktada 4 TL fiyatla  sunulacak...

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Korkmazer ve Sevim Korkmazer ortaklığında kuruldu.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Azez İnşaat Nakliye Otomotiv Temizlik Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azez İnşaat Nakliye Otomotiv Temizlik Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sevim tarafından kuruldu.

Tias İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tias İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sevim tarafından kuruldu.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Pinocon Endüstri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pinocon Endüstri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Bademoğlu tarafından kuruldu.

Kba Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Kba Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetimi Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmet Sevim tarafından kuruldu.

Sua İnşaat Tekstil Turizm Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sua İnşaat Tekstil Turizm Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Sevim Akbulat tarafından kuruldu.

Megatek Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megatek Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Sevim Candan tarafından kuruldu.

Sevim Akbulat Haberi

Sevim Akbulat

Akyapı Gıda İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Akbulat ve Sevim Akbulat ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Yücedağ Sokak'ta kuruldu.


Akyapı Gıda İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı...