07 / 05 / 2024

Sevinç Ateş

Sevinç Ateş

Steelmax Endüstriyel Çelik Yapılar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevinç Ateş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, 4. Cadde'de kuruldu.

Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in öğrencilere yeni bir yaşan konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner'da teslim dönemi başlıyor.

NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özyurtlar Holding’in öğrencilere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu, yatırımcılara kazançlı bir yatırımın kapılarını araladığı ‘NCadde Ateş Corner’da teslimler başlıyor.

Sevinç Yapı İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevinç Yapı İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Sevinç tarafından kuruldu.

Anadolu Ateşi avukatından Aspendos Arena açıklaması!

Antalya Serik'te, 'Anadolu Ateşi'nin gösterilerini yaptığı, 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın mühürlenmesiyle ilgili 'Anadolu Ateşi' vekili avukat İlkser Akbulut, yazılı açıklamada bulundu. 

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi sevinçle karşılandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum tarafından açıklanan Fikirtepe’deki  kentsel dönüşümün devlet desteğiyle 3 yıl içinde tamamlanacağı duyurusu, bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Ceyda Ateş doğum için ABD'ye taşındı!

Güzel oyuncu Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile evlendikten sonra ABD'ye taşındı. Doğum için gün sayan Ateş, gazetecilerin sorularını yanıtladı...

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Sevinç Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun Kayınvalidesi Sevinç Erdinç, vefat etti.

Ateş 2021 Gıda Tekstil Medikal İnşaat Oto Yedek Parça Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş 2021 Gıda Tekstil Medikal İnşaat Oto Yedek Parça Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Albayrak tarafından kuruldu.

Avcılar'da kentsel dönüşüme itiraz etti, etrafa ateş açtı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak binanın zemin katındaki dükkanını tahliye etmek istemeyen bir kişi havaya ateş açtı.

Turgut Altınok: Türkiye’de kentsel dönüşümün fitilini biz ateşledik!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Türkiye’de ilk kez kentsel dönüşümün fitilini ateşleyen, gündeme getiren biz olduk" dedi.

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ateş tarafından kuruldu.

İhsan Ateş: AVM'lerde cirodan kira beklentisi var!

DeFacto Üst Yöneticisi (CEO) İhsan Ateş, kiralama tarafında bir sorun yaşamadıklarını söyleyerek, "Birleşmiş Markalar Derneği'nin (BMD) önümüzdeki dönemde cirodan kira beklentisi var'' dedi.

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad tarafından kuruldu. 

Sevinç Ateş Haberi

Sevinç Ateş
Steelmax Endüstriyel Çelik Yapılar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevinç Ateş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu.


Steelmax Endüstriyel Çelik Yapılar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...