28 / 04 / 2024

sevista inşaat gayrimenkul limited şirketi

sevista inşaat gayrimenkul limited şirketi

Sevista İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 14 Ocak Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Sekvan Tatar, Mustafa Tatar ve Rıdvan Tatar ortaklığıyla kuruldu...

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Agit Adkovayçin tarafından kuruldu. 

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Ofton İnşaat dört projesini tanıtıyor!

OFTON inşaat gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Özdemir Üçler İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Üçler İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Özdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Selçukhan Caddesi'nde kuruldu.

Evcim İnşaat Gayrimenkul Restoran Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Evcim İnşaat Gayrimenkul Restoran Otomotiv Limited Şirketi, İrfan Memişoğlu tarafından 300 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi, İkbal Caddesi 'nde kuruldu.

Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Oğuzhan Karacan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Şahin Karacan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ahmet Yıldırım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 709 bin 855 TL sermaye ile 23 Ekim'de Tuzla'da kur

İnşaat, gayrimenkul, konut sektörü tabiatın kuralıdır!

Zeybekci, hükümetin inşaat sektörüne verdiği desteğe dikkati çekerek, yabancıya konut satışının bir ihracat olduğunu dile getirdi. Zeybekçi, "İnşaat, gayrimenkul, konut sektörü tabiatın kuralıdır" dedi.

Petra Konut İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Petra Konut İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Tanju Kara Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nurettin Camekan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Eyüp'te kuruldu.

B Demir İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

B Demir İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi, Bekir Demir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Bağcılar, Mahmetbey Mahallesi, İstoç Tic.Mrk. Öksüzolulları Plaza'da kuruldu.

Azur Mimarlık Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Reklam Taş.Elek. Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azur Mimarlık Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Reklam Taş.Elek. Elektronik Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Kasapoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beykoz, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

sevista inşaat gayrimenkul limited şirketi Haberi

sevista inşaat gayrimenkul limited şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esenyurt Güzelyurt Mahallesi Marmara Caddesi 21 Sokak NO: 16/ 1 adresinde faaliyete geçirildi. 14 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Sekvan Tatar, Mustafa Tatar ve Rıdvan Tatar ortaklığıyla kuruldu. Firmanın yüzde 50 sermayesi Sekvan Tatar'a ait. Mustafa Tatar ve Rıdvan Tatar yüzde 25 hisseye...