10 / 05 / 2024

Şevket Demirelin cenazesi defnedildi mi

Şevket Demirelin cenazesi defnedildi mi

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybeden iş adamı Şevket Demirel, memleketi Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı. Törende Şevket Demirel'in tabutunun üzerine gül atıldı ve çevresine gül suyu döküldü.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Panik havası daha da güçlenecek diyen ekonomist Şevket Sayılgan doların nerede duracağını açıkladı

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Şevket Batumoğlu vefat etti!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. Mali ve İdari İşler eski Müdürü Şevket Batumoğlu hayatını kaybetti.

Şevket Sabancı kimdir?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı kimdir? Şevket Sabancı hangi görevlerde bulundu?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

Kemal Akar'ın cenazesi bugün defnediliyor!

Türkiye'de sosyal konutun öncü isimlerinden CHP eski Büyükşehir Grup Başkanı Kemal Akar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Levent Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer vefat etti! 

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer, 81 yaşında hayata gözlerini yumdu.  Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Nazire Dedeman Çağatay'ın cenazesi yarın toprağa verilecek!

Oğlu Umut’u şaibeli bir olay sonucu kaybettikten sonra ‘Umut Vakfı’nı kuran ve 25 yıldır bireysel silahlanmaya karşı mücadele eden Nazire Dedeman Çağatay, önceki gün vefat etti. Dedeman’ın cenazesi yarın Ankara’da toprağa verilecek...

Umur Güven'in cenazesi bugün defnediliyor!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da yaşamını yitirdi. Umur Güven'in cenazesi bugün defnedilecek. 

Mina Başaran'ın cenazesi Türkiye'ye getirildi!

Başaran Holding'e ait özel uçakta hayatını kaybeden 10 kişinin cenazesi bugün İstanbul'a geldi...

Şevket Can: Tarsus'ta 20 milyonluk kamulaştırma yaptık!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptığı açıklamada 3 yıl boyunca 20 milyonluk kamulaştırma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şevket Çoruh, Kadıköy'de 17 milyon TL'ye tiyatro salonu açıyor!

Ünlü Oyuncu Şevket Çoruh, Kadıköy'de Baba Sahne adında tiyatro salonu açıyor. Çoruh, 7 klasik otomobilini, 3 evini satıp 7 milyon TL kredi çektiği sahne için toplam 17 milyon TL yatırım yaptı.

Şevket Demirelin cenazesi defnedildi mi Haberi

Şevket Demirelin cenazesi defnedildi mi

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi olan Demirel'in cenazesi, dün getirildiği İslamköy'deki Şehriban Hatun Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, İslamköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. 


Törende Şevket Demirel'in tabutunun üzerine gül atıldı ve çevresine gül suyu döküldü. 


Cenaze törenine eşi Sezen Demirel ve yakınları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Vali Vahdettin Özkan, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, eski bakanlardan İsmet Sezgin, iş adamları Rahmi Koç, Bülent Eczacıbaşı ve Nihat Özdemir ile Başkent Üniversitesi eski Rektörü Mehmet Haberal, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve vatandaşlar katıldı.


Cenaze töreninde Bakan Soylu, Şevket Demirel'in mezarına toprak atarak dua etti. 


Cenaze töreninin ardından Süleyman Soylu, Çalca Tepesi'nde bulunan Süleyman Demirel'in mezarını da ziyaret ederek, ziyaretçi defterini...