17 / 05 / 2024

Seyahat Kulübü Turizm

Seyahat Kulübü Turizm

Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bora Dişöz, Murat Çalgay Çağman, Aras Akın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Zeus Seyahat Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeus Seyahat Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavurköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Uzun tarafından kuruldu.

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ceylan tarafından kuruldu.

Elia Seyahat Acenteliği Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Elia Seyahat Acenteliği Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Bahçelievler’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Salameh tarafından kuruldu.

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu, Ayhan Toploğlu ve Vedat Topoğlu ortaklığında kuruldu.

Aracılar Kulübü'nden emlak danışmanlarına kesintisiz çalışma fırsatı!

Aracılar Kulübü, yurt çapında ekspertiz raporlu, uygun fiyatlı ve tek yetkili yüzlerce portföyü sayesinde emlak danışmanlarına gayrimenkul sunuyor...

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Seyahat Kulübü Turizm Haberi

Seyahat Kulübü Turizm

Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bora Dişöz, Murat Çalgay Çağman, Aras Akın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-) Her Türlü Turizm Hizmeti Vermek bu amaçla Yurt içi ve yurt dışı Turlar , geziler ile Festivaller ve Eğlenceler düzenlemek, Seyahat Acenteliği  ve tur Operatörlüğü ,rehberlik ve danışmanlık yapmak. Konusu ile ilgili Tarihsel ve kültürel yerlere Gezi ve turlar Düzenlemek,Rehberlik ve danışmanlık hizmeti yapmak.İlgili Kuruluşlardan  izin almak sureti ile Yurt içi ve yurt dışı Danışmanlık ve bilet Komisyonculuğu yapmak. Uçak kiralamak ,Uçak yolcu koltuklarını kısmen veya tamamen kiralamak kiralanan koltukları tur operatörlerine veya iç  ve dış piyasaya  pazarlamak ve komisyonculuğunu yapmak. Şirket Konusu ile ilgili...