13 / 05 / 2024

Seydioğlu Yayatoria daire fiyatları

Seydioğlu Yayatoria daire fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası’nda Seydioğlu Grup tarafından hayata geçirilen Yayatoria Pendik’te 2+1 konutlar 188 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yayatoria Pendik, 10 katlı 4 blokta toplam 160 adet konuttan meydana geliyor.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

Huzurpark Pendik'te 399 bin TL'ye! 

Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup işbirliği ile hayata geçirilen Huzurpark projesi Pendik'te yükseliyor. Projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor..

Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait Buz Rezidans'taki daire satıldı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalara neden olan Buz Rezidans'taki daire, 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine satıldı.

Aranan 4+1 daire Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta!

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta satışlar devam ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 

Esin Moralıoğlu ABD'de 3 daire satın aldı!

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018!

36 ay sonra konut teslimleri yapılacak olan Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018..

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları!

Toplam 739 daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde daire alanları 80 metrekare ile 266 metrekare arasında değişiyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları...

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Mevlüt Uysal'dan dünya şampiyonu Beytullah Eroğlu'na daire sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Dünya Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda 50 metre kelebekte altın, 50 metre sırtüstünde de bronz madalya kazanan Beytullah Eroğlu'na bir daire hediye sözü verdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'na daire sorusu!

Kemal Kılıçdaroğlu'na Zeynep Kılıçdaroğlu'nun, Battal İlgezdi'nin sahibi olduğu Buz Rezidans'ta dairesi soruldu..

Çekmeköy Park Evleri Ağaoğlu daire fiyatları!

Çekmeköy Park Evleri Ağaoğlu daire fiyatları 446 bin TL'den başlıyor. Proje zemin + 14 katlı olarak yükseliyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu daire fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat imzasına sahip Çekmeköy Park Ağaoğlu'da yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Çekmeköy Park Ağaoğlu daire fiyatları 446 bin TL'den başlıyor.

Seydioğlu Yayatoria daire fiyatları Haberi

Seydioğlu Yayatoria daire fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası’nın Pendik ilçesinde Seydioğlu Grup tarafından yapımına devam edilen Yayatoria’da teslimlerin Aralık 2015 tarihinde yapılması planlanıyor. Projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.



4 bin 700 metrekarelik arazi alanı üzerinde yer alan Yayatoria Pendik, 10 katlı 4 blokta toplam 160 adet konuttan meydana geliyor. Projedeki 1+1 konutlar 65 metrekare olarak, 2+1 konutlar 99-102 metrekare olarak ve 3+1 konutlar 121 metrekare olarak tasarlanıyor.



Marmara Denizi ile Adalar manzarasına hakim olan Yayatoria Pendik’in özellikleri arasında; güvenlik sistemi, yürüyüş parkuru, dinlenme alanları, oyun parkı, kapalı havuz, fitness center, kapalı ve otopark alanı, misafir araç otoparkı bulunuyor.



Pazarlama ve Satış Yöneticiliğini Mehmet Akif DİLSİZ in yaptığı Yayatoria Pendik’te 2+1 konutların fiyatı 188 bin TL’den ve 3+1 konutların fiyatı ise 245 bin TL’den başlıyor. Projeden konut...