12 / 05 / 2024

Seydioğlu Yayatoria teslimleri

Seydioğlu Yayatoria teslimleri

İstanbul Anadolu Yakası’nda Seydioğlu Grup tarafından hayata geçirilen Yayatoria Pendik’te 2+1 konutlar 188 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yayatoria Pendik, 10 katlı 4 blokta toplam 160 adet konuttan meydana geliyor.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Huzurpark Pendik'te 399 bin TL'ye! 

Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup işbirliği ile hayata geçirilen Huzurpark projesi Pendik'te yükseliyor. Projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor..

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018!

36 ay sonra konut teslimleri yapılacak olan Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018..

Nidapark Kayaşehir teslimleri!

Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Nidapark Kayaşehir teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark İstinye!

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi üç etap olarak hayata geçirildi. Projede konut teslimleri 36 ay sonra yapılacak...

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye fiyat listesi!

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye projesinde 36 ay sonra konut teslimleri başlayacak. İşte Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye fiyat listesi...

Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın güvencesiyle, Tahincioğlu imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat listesi!

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat listesi minimum 230 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Kameroğlu Metrohome konut teslimleri!

Metrohome Evleri İstanbul Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Kameroğlu Metrohome konut teslimleri ne zaman?

Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri!

Ankara Çankaya Çukurambar Mahallesi'nde yükselen Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri ne zaman?

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları!

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları minimum 396 bin TL'den başlıyor. Teslimleri gelecek Aralık ayında yapılacak olan proje Bağcılar'da yükseliyor...

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları!

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları minimum 460 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde konut teslimleri gelecek Kasım ayında başlıyor...

Seydioğlu Yayatoria teslimleri Haberi

Seydioğlu Yayatoria teslimleri

İstanbul Anadolu Yakası’nın Pendik ilçesinde Seydioğlu Grup tarafından yapımına devam edilen Yayatoria’da teslimlerin Aralık 2015 tarihinde yapılması planlanıyor. Projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.



4 bin 700 metrekarelik arazi alanı üzerinde yer alan Yayatoria Pendik, 10 katlı 4 blokta toplam 160 adet konuttan meydana geliyor. Projedeki 1+1 konutlar 65 metrekare olarak, 2+1 konutlar 99-102 metrekare olarak ve 3+1 konutlar 121 metrekare olarak tasarlanıyor.



Marmara Denizi ile Adalar manzarasına hakim olan Yayatoria Pendik’in özellikleri arasında; güvenlik sistemi, yürüyüş parkuru, dinlenme alanları, oyun parkı, kapalı havuz, fitness center, kapalı ve otopark alanı, misafir araç otoparkı bulunuyor.



Pazarlama ve Satış Yöneticiliğini Mehmet Akif DİLSİZ in yaptığı Yayatoria Pendik’te 2+1 konutların fiyatı 188 bin TL’den ve 3+1 konutların fiyatı ise 245 bin TL’den başlıyor. Projeden konut...