12 / 05 / 2024

Seyfettin İletmiş

Seyfettin İletmiş

Manga Mimarlık Limited Şirketi, Anıt Doğan, Seyfettin İletmiş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak 2014 tarihinde Eyüp, Defterdar Mahallesi, Otakçılar Caddesi 'nde kuruldu.

Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan açıkladı! Dolar kuru seçimlerden sonra ne olacak?

Elinde dolar olanlar ya da dolar almak isteyenler dolar kurunun ne olacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru seçimden sonra ne olacak? İşte Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan'ın dolar yorumu...

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Seyfettin Sağlam kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Sağlam kimdir? Kaç yaşında? Seyfettin Sağlam daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Seyfettin Sağlam'ın eğitim hayatı nasıldı?

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Heyecanla bekleniyordu! İşte fiyat performans RTX 4060 Ti fiyat listesi 

NVIDIA, incelemesini yaptığımız RTX 4070 ile beraber “Ada Lovelace” ailesini genişletmişti. Şirket şimdi RTX 4000 serisine yeni bir abone kazandırmaya hazırlanıyor.  Son yayınlara bakılırsa RTX 4060 Ti, 2023 Mayıs'ta piyasaya çıkacak.

Asyapıt İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asyapıt İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Atmaca tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

İşsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tablo

Ekonomist Seyfettin Gürsel, önceki gün açıklanan üçüncü çeyrek işsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tabloya dikkat çekti. Üçüncü çeyrekteki istihdam artışının hizmet sektöründen kaynaklandığına işaret eden Gürsel, diğer sektörlerdeki kan kaybına ve işsizliğin düşmesindeki can yakıcı sebebe işa

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Kızılaslan Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılaslan Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyfettin Kızılaslan tarafından kuruldu.

Payidar Mekanik İnşaat Tekstil Kimya Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payidar Mekanik İnşaat Tekstil Kimya Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Seyfettin AKpul tarafından kuruldu.

Dmc Partner Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Partner Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Adnan Çakır, Hakan Dokuyucu ve Seyfettin Onur Melek ortaklığında kuruldu.

Seyfettin İletmiş Haberi

Seyfettin İletmiş


Manga Mimarlık Limited Şirketi, Anıt Doğan, Seyfettin İletmiş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu. 


Manga Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere resmi ve özel inşaat tesisat dekorasyon mobilya boya badana dış ve iç cephegiydirme ve kaplama işleri montaj imalat ve taahhüt işlerini yapmak


Manga Mimarlık Limited Şirketi adres: Eyüp, Defterdar Mahallesi, Otakçılar Caddesi,...