29 / 04 / 2024

İşsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tablo

İşsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tablo

Ekonomist Seyfettin Gürsel, önceki gün açıklanan üçüncü çeyrek işsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tabloya dikkat çekti. Üçüncü çeyrekteki istihdam artışının hizmet sektöründen kaynaklandığına işaret eden Gürsel, diğer sektörlerdeki kan kaybına ve işsizliğin düşmesindeki can yakıcı sebebe işa



Ekonomist Seyfettin Gürsel t24 sitesinde yer alan yazısında işsizlik rakamlarının detaylarındaki tehlikelere dikkat çekti. Önceki gün açıklanan üçüncü çeyrek (temmuz-ağustos-eylül) işgücü verilerinde görece olarak bir artış olduğuna dikkat çeken Gürsel, detaylara bakıldığında ise aslında işin hiç de sanıldığı gibi olumlu bir yanı olmadığına işaret etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön