06 / 07 / 2024

Seyfettin Kalay biyografi

Seyfettin Kalay biyografi

AK Parti’nin 2014 yerel seçimlerinde Bartın Belediye Başkan Adayı olan ve ilk kez belediye başkanlığına aday gösterilen Dr. Seyfettin Kalay kimdir? İşte Dr. Seyfettin Kalay'ın biyografisi...

Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan açıkladı! Dolar kuru seçimlerden sonra ne olacak?

Elinde dolar olanlar ya da dolar almak isteyenler dolar kurunun ne olacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru seçimden sonra ne olacak? İşte Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan'ın dolar yorumu...

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Seyfettin Sağlam kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Sağlam kimdir? Kaç yaşında? Seyfettin Sağlam daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Seyfettin Sağlam'ın eğitim hayatı nasıldı?

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Asyapıt İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asyapıt İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Atmaca tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Kalay ve sökülecek hurda alım fiyatları belli oldu! Kalay fiyatı 300 TL’ye çıktı! İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Sökülecek hurda ve kalay alım fiyatları belli oldu. İnşaat malzemelerinin yükselişi devam ederken gözler kalay ve sökülecek hurda fiyatlarına çevrildi. İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kalay 296 TL’ye ulaştı! İşte 15 Ocak 2023 kalay ve sökülecek hurda alım fiyatları!

Kalay fiyatları 296’den işlem görüyor. Sökülecek hurda fiyatları da çeşidine göre 11 TL’den 13 TL’ye kadar işlem görüyor. İşte 15 Ocak 2023 kalay ve sökülecek hurda alım fiyatları!

Kalay ve sökülecek hurda alım fiyatları açıklandı! Kalay fiyatı uçtu! İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kalay ve sökülecek hurda alım fiyatları günlük olarak açıklanıyor. İnşaat malzemelerinin yükselişi devam ederken kalayın kilogram fiyatı 300 TL’ye kadar çıktı. İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kalay ve sökülecek hurda alım fiyatları belli oldu! Kalay fiyatı 300 TL’ye dayandı! İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kalay ve sökülecek hurda alım fiyatları belli oldu. İnşaat malzemelerinin yükselişi devam ederken kalay fiyatının 300 TL’ye dayandığı görüldü. İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kalay Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalay Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Ölmez Gürbay Kalay tarafından kuruldu.

İşsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tablo

Ekonomist Seyfettin Gürsel, önceki gün açıklanan üçüncü çeyrek işsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tabloya dikkat çekti. Üçüncü çeyrekteki istihdam artışının hizmet sektöründen kaynaklandığına işaret eden Gürsel, diğer sektörlerdeki kan kaybına ve işsizliğin düşmesindeki can yakıcı sebebe işa

Seyfettin Kalay biyografi Haberi

Seyfettin Kalay biyografi

Seyfettin Kalay kimdir?

Seyfettin Kalay 1968 yılı Bartın doğumlu. Bartın'da ilk ve ortaöğretimi tamamlayan Seyfettin Kalay 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den ilk kez belediye başkanlığına aday gösteriliyor.


Seyfettin Kalay, 1993 ve 1997 yılları arasında Ankara Numune Hastanesi'nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniğinde Fizik Tedavi Uzmanı oldu. 


1997 ve 2005 tarihlerinde Nevşehir'de Fizik Tedavi Uzmanı olarak Devlet Hastanesi'nde görev yaptı. 


Bu görev yaptığı süre içerisinde 1995 ve 2005 yılları arasında Nevşehir ve Kırşehir Tabip Odası Başkanı, bir dönem de Nevşehir Tabip Odası Onur Kurulu Üyeliği’nde bulundu. 2005 tarihinde Bartın Devlet Hastanesi'nde 10 Mart 2011 tarihine kadar başhekim olarak görevime devam etti. 


Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktur Seyfettin Kalay, 12 Haziran 2011 milletvekili seçimleri için Bartın'da AK Parti'den aday adayı oldu. 


6 yıldır Bartın Devlet Hastanesi'nde...