15 / 05 / 2024

Seyfi Dursunoğlu mirasını kime bıraktı

Seyfi Dursunoğlu mirasını kime bıraktı

Tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında yaşamını 'Huysuz Virjin' lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu.

Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi, diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Anne ve babanın hayatta iken evlatlarına mal vermesine “sağlararası kazandırma” işlemi denir. Peki, Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi? Diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Baba ölmeden mirasını istediği evladına verebilir mi?

Baba ölmeden mirasını istediği evladına verebilir mi sorusu mirasçılar tarafından merak edilir. Bu konuda bilinmesi hukuki düzenlemeler geçerlidir. Peki baba ölmeden mirasını istediği evladına verebilir mi? Miras hukukunda önemli olan bu konu ile ilgili ayrıntılar...

Mirasın reddi halinde miras kime kalır?

Miras reddi, bazı durumlarda yapılabilen hukuki bir haktır. Vefat eden kişinin mirasını istemeyen kişiler miras reddi hakkına sahiptir. Bu durumda mirasın kime geçeceği en merak edilen konulardan biridir. Peki miras reddi nasıl gerçekleşir ve miras reddi davasından sonra miras kime kalır?

Kripto hesabı olanlar dikkat! Ölmeden önce şifreyi söylemediyseniz, kripto mirasınız da mezara gider!

Kripto varlıklarınız siz öldükten sonra mirasçılarınıza geçer. Mirasçılık belgesini borsaya ya da ilgili kurumlara sunan mirasçı payını alır. Kripto varlıklarınızı kişisel hesaplarda tutuyorsanız ve şifreyi kimseye söylemediyseniz, kripto mirasınızı kimse alamaz.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Ramazan Kurtoğlu altın yatırımcılarını son kez uyardı! Düzenbazlık girdabına aman dikkat! Bunu yapan bin pişman olur

Altın yorumları ile piyasalarda ses getiren Ramazan Kurtoğlu, altın yatırımcılarına ''Düzenbazlık girdabına dikkat! diyerek son kez uyardı.

Deprem sonrası tuşlu telefonların satışı arttı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde enkaz altında kalan vatandaşların akıllı telefonlarının şarjlarının çabuk bitmesi tuşlu telefonların satışlarını artırdı.

Altın fiyatları için asıl yükseliş tarihi belli oldu! Ramazan Kurtoğlu altının ''altın çağını'' açıkladı! Herkes duysun!

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altının altın çağı o zaman diyerek, altın fiyatları için asıl yükseliş tarihini açıkladı.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu 'sakın inanmayın' dedi, dolara yatırım yapacakları uyardı!

Deneyimli ekonomist Tunç Şatıroğlu, doların düşürülmesi için Türkiye'ye yüklü bir swap girişi olacağına yönelik iddiaları yalanladı ve yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Reddi miras nasıl yapılır? Mirasın reddi için nereye başvurulur?

Reddi miras; kanuni veya atanmış mirasçının kendilerine geçmiş olan mirası kabul etmemek hususundaki irade beyanları olarak ifade ediliyor. Peki, Reddi miras nasıl yapılır? Mirasın reddi için nereye başvurulur? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Mirasın hükmen reddi davası nedir?

Reddi miras murisin ölümünden sonra kalan mirasın tamamının kanuni mirasçılar veya atanmış mirasçılar tarafından reddi anlamına geliyor. Peki, Mirasın hükmen reddi davası nedir? İşte tüm detaylar...

Reddi mirasın süresi var mı?

Mirasın reddi, kanuni veya atanmış mirasçının kendilerine geçmiş olan mirası kabul etmemek hususundaki irade beyanı olarak ifade ediliyor. Peki, bu irade beyanında bulunabilmek için belirlenmiş bir süre var mı? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Seyfi Dursunoğlu mirasını kime bıraktı Haberi

Seyfi Dursunoğlu mirasını kime bıraktı

‘Huysuz Virjin’ karakteriyle milyonların sevgisini kazanan sanatçı Seyfi Dursunoğlu, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. 

Milliyet'te her alan habere göre, hastaneden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “KOAH hastası olan ve aynı zamanda 15 gündür hastanemizde pnömoni (zatürre) tedavisi gören değerli sanatçımız Seyfi Dursunoğlu’nu maalesef bugün saat 16:45’te kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, tüm sanat camiasına ve sevenlerine sabır diliyoruz.”

Sanatçının, mirasını kime bıraktığı ise merak edilen konular arasındaydı.


"KONUŞULSUN İSTEMEDİM" 


Seyfi Dursunoğlu, yaptığı bir röportajda, mirasıyla ilgili gelen soruya; "40 yıldır çalışıyorum. 40 yıllık birikimimi bildiğiniz gibi Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlayacağımı açıklamıştım. Ancak bir şey oldu ve bundan vazgeçtim. Vakıf yetkilileri bir gün beni aradı ve Alâeddin Yavaşça için bir gece düzenlediklerini, o geceyi sunmamı istediler. Bunun...