15 / 05 / 2024

Seyfi Dursunoğlu serveti

Seyfi Dursunoğlu serveti

Tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında yaşamını 'Huysuz Virjin' lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Seyfi Dursunoğlu’nun miras davası ortalığı karıştırdı!

Huysuz Virjin tiplemesiyle gönülleri fetheden Seyfi Dursunoğlu'nun miras davası ortalığı karıştırdı...

Seyfi Dursunoğlu'nun mirasında masraf krizi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Son olarak Dursunoğlu'nun mirasında masraf krizi yaşandı. Dursunoğlu’nun mirasını bağışladığı ÇYDD’nin masraf talebi mahkeme tarafından yerine getirilmedi. 

Seyfi Dursunoğlu'nun mirası için açılan dava ertelendi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz ederek dava açmıştı. Mirasa yönelik açılan davanın ilk mahkemesi önceki gün görüldü.

Huysuz Virjin'in yeğeni konuştu: Hepsi mirastan pay alma ümidinde!

'Huysuz Virjin' olarak bilinen Seyfi Dursunoğlu'nun yeğeni Güliz Buyrukbilen'in kızı Gizem Özköseoğlu, çıkan miras haberleriyle ilgili konuştu. 

ÇYDD'den Seyfi Dursunoğlu'nun mirasına ilişkin açıklama!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, tüm varlığını ÇYDD'ye bağışlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz etmiş yasal işlem başlatmıştı. Söz konusu itirazlar sonucunda dernek yetkilerinden açıklama geldi.

Seyfi Dursunoğlu'nun yeğenlerinden vasiyet itirazı!

2020'nin Temmuz ayında hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu, vasiyetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri vasiyete itiraz etti. 

Seyfi Dursunoğlu evini Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na bıraktı!

Huysuz Virjin karakteriyle sevdiğimiz Seyfi Dursunoğlu'nun vefatının ardından mirası ilk kez ortaya çıktı. Dursunoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na oturduğu Üsküdar’da bulunan evini ve banka hesabında yer alan tüm maddi birikimini bıraktı.

Tüm mirasını ÇYDD'ye bırakan Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi: Gururluyuz!

87 yaşında yaşamını yitiren ve tüm mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bağışlayan Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi, vasiyete itiraz etmeyeceklerini dile getirerek "Aile olarak onunla çok gururluyuz ve ona saygı duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu!

Tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında yaşamını 'Huysuz Virjin' lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu.

Ultra İstanbul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ultra İstanbul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile aykut Dursunoğlu, Fatih Demir ve İkbal Şuşut ortaklığında kuruldu.

Seyfi Dursunoğlu serveti Haberi

Seyfi Dursunoğlu serveti

‘Huysuz Virjin’ karakteriyle milyonların sevgisini kazanan sanatçı Seyfi Dursunoğlu, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. 

Milliyet'te her alan habere göre, hastaneden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “KOAH hastası olan ve aynı zamanda 15 gündür hastanemizde pnömoni (zatürre) tedavisi gören değerli sanatçımız Seyfi Dursunoğlu’nu maalesef bugün saat 16:45’te kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, tüm sanat camiasına ve sevenlerine sabır diliyoruz.”

Sanatçının, mirasını kime bıraktığı ise merak edilen konular arasındaydı.


"KONUŞULSUN İSTEMEDİM" 


Seyfi Dursunoğlu, yaptığı bir röportajda, mirasıyla ilgili gelen soruya; "40 yıldır çalışıyorum. 40 yıllık birikimimi bildiğiniz gibi Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlayacağımı açıklamıştım. Ancak bir şey oldu ve bundan vazgeçtim. Vakıf yetkilileri bir gün beni aradı ve Alâeddin Yavaşça için bir gece düzenlediklerini, o geceyi sunmamı istediler. Bunun...