05 / 05 / 2024

Huysuz Virjin'in yeğeni konuştu: Hepsi mirastan pay alma ümidinde!

Huysuz Virjin'in yeğeni konuştu: Hepsi mirastan pay alma ümidinde!

'Huysuz Virjin' olarak bilinen Seyfi Dursunoğlu'nun yeğeni Güliz Buyrukbilen'in kızı Gizem Özköseoğlu, çıkan miras haberleriyle ilgili konuştu. 



17 Temmuz 2020 tarihinde yaşamını yitiren Seyfi Dursunoğlu'nun, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bıraktığı vasiyetine yeğeninin çocukları Evren Saydam ve Erhan Saydam'ın itiraz etmesinden sonra, usta sanatçının diğer yeğeni Güliz Buyrukbilen'in avukat kızı Gizem Özköseoğlu, vasiyetnamenin hukuken usulüne uygun olarak düzenlendiğini açıkladı.

Milliyet'ten Sercan Kısmet'e konuşan Avukat Gizem Özköseoğlu, "Annem, teyzem ve bir yeğeni dernek avukatlarına vekaletname verdi. Aslında bizim dışımızdaki herkes mirastan pay almak ümidinde" dedi.

İtiraz edenlerin mahkemeden olumlu sonuç elde edeceklerini sanmadığını anlatan avukat, "Tamamen kamu yararına olacak olan bu bağışın gerçek sahiplerine ulaşmasını ve çocukların yetiştirilmesine katkıda bulunulmasını geciktiriyor olmalarından dolayı üzüntümüz büyük. Hakkın ve adaletin gerçek sahiplerini bulacağından şüphem yoktur" diye konuştu.

Gizem Özköseoğlu, "Bu kişilerle beraber bizim de itiraz etmişiz gibi adımızın geçmesi, gerçekten bizi derinden yaraladı" açıklamasında bulundu.

Huysuz Virjin in yeğeni konuştu: Hepsi mirastan pay alma ümidinde!

SEYFİ DURSUNOĞLU'NUN VASİYETİ

Seyfi Dursunoğlu, Üsküdar’da bulunan evinin ve banka hesabında bulunan tüm maddi birikiminin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne verilmesini vasiyet etti. Sanatçı ayrıca evinde bulunan tüm şahsi eşyalarını yeğeni Güliz Buyrukbilen’e, kullandığı cipi de yardımcısı Ümit Yazıcı’ya bıraktı.

Huysuz Virjin in yeğeni konuştu: Hepsi mirastan pay alma ümidinde!

"YEĞENLERİM CENAZEMİ BİLE KALDIRAMAZ"

Seyfi Dursunoğlu, 2014 yılında verdiği bir röportajda vasiyeti hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: “Doktora gittim, akli dengemin yerinde olduğuna dair rapor çıkardım, noter huzurunda da vasiyetimi yaptım. Yeğenlerim var, hem de dokuz tane. Ama ‘Onu ben alayım, bunu sen al’ diye birbirlerine gireceklerine en iyisi hepsini derneğe bağışlamak. Zaten cenazemi bile kaldıramazlar.”

ÇYDD'den Seyfi Dursunoğlu'nun mirasına ilişkin açıklama!

Seyfi Dursunoğlu'nun yeğenlerinden vasiyet itirazı!


Geri Dön