02 / 05 / 2024

Şeyh Muhammed Ali es-Sabun

Şeyh Muhammed Ali es-Sabun

Yalova Çiftlikköy'de eski Etibank tesislerinin bulunduğu arazi üzerine kurulması planlanan Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin bir an önce hayata geçirilmesi için Eski Suriye İslam Alimleri Birliği Başkanı Muhammed Ali es-Sabun, yetkililere çağrıda bulundu.

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Bellek, Muhammed Ali Bellek ve Rabia Nur Bellek ortaklığında kuruldu.

İkinci el otomobile talep çok ama kredi yok!

Her 10 otomobilden 7’sinin kredi ile satın alındığını belirten Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bu yılın ikinci yarısı itibarıyla bu durum değişti. İkinci el otomobile talep çok yüksek, ancak şu anda her 10 kişiden ancak 2’si krediye erişebiliyor” dedi.

Yönetmelik sıfır araçta etkili oldu! Artık bayiler kayıt dışı ödeme almıyor!

Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bayi tarafında artık sıkıntıların ortadan kalktığı görülüyor. Ancak ilan sitelerinde sıfır araçlar için kapora dolandırıcılıkları ortaya çıkmaya başladı. Vatandaşımız dikkat etsin” dedi.

Kep Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kep Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Elçi tarafından kuruldu.

Rakan Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakan Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 3 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Aldhaifi tarafından kuruldu.

Lacivert Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Yapı Denetim Limited Şirketi Kartal'da Muhammed Ali Tohumcu tarafından kuruldu.

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Öztürk tarafından kuruldu.

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Gültekin tarafından kuruldu.

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

Zengi Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zengi Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Hacıoğlu kuruldu.

İdealist GYO'nun üst yönetiminde değişiklik!

İdealist GYO tarafından Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Mustafa Ekşi, Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Mehmet Akif Ekşi, İhale ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ali Demirci görevine getirildi.

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Şeyh Muhammed Ali es-Sabun Haberi

Şeyh Muhammed Ali es-Sabun

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Çiftlikköy ilçesinde eski Etibank tesislerinin bulunduğu 69 dönümlük arazi üzerine kurulmasını planladığı Dini Yüksek İhtisas Merkezi Projesi’ne her kesimden destek yağıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Suriye İslam Alimleri Birliği Başkanı, ünlü müfessir Şeyh Muhammed Ali es-Sabuni projeyi “mükemmel” olarak niteleyerek merkezin hem Türkiye’nin hem de İslam aleminin en büyük ihtiyacı oluğunu belirtti.


Türkçe’ye de tercüme edilen Safvetü’t-Tefasir ve Muhtasaru Tefsiri İbn Kesir dahil 50 kitabı bulunan, 30 yıl Ümmül Kurra Üniversitesi’nde hizmet veren, hadis ve fıkıh ilimleri üzerine yaptığı çalışmalarla küresel çapta ismini duyuran Şeyh Sabuni, Diyanet İşleri Başkanlığının Dini Yüksek İhtisas Merkezi Projesi’nin insanlık için çok faydalı olduğunu vurguladı


BÖYLE BİR PROJENİN TÜRKİYE’DE OLMASI ALLAH’IN LÜTFUDUR


“Allah’ın izniyle bu proje en mükemmel bir projedir. Milyar dolarlara yapılacak...