16 / 05 / 2024

 Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani

 Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani

Muğla Marmaris İçmeler Mahallesi'nde yer alan Munamar Beach Otel yüksek kira bedeli nedeniyle boş kaldı. Otel adeta kaderine terk edildi...

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Jacques Albert Nasser kimdir? Jacques A. Nasser kaç dil biliyor?

Ford Motor Company'deki yönetim kariyeri ile tanınan ve Koç Holding yönetim kurulunda aktif görev alan Jacques A. Nasser kaç dil biliyor, evli mi, çocuğu var mı, kaç yaşında, nereli, kimdir? İşte ayrıntılar...

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Almasrı tarafından kuruldu.

Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilecek!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilmesini öngören anlaşmanın yapıldığını dile getirdi. 

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedayi Kaplaner ve S. Ahmed Nasser Al-Aamrı ortaklığında kuruldu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi!

Marmaris'in turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan, Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani'ye ait 5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi.

Tokat Şeyh Meknun Türbesi millet kıraathanesine dönüştürüldü!

Tokat Belediyesi tarafından Şeyh Meknun Türbesi, millet kıraathanesine dönüştürüldü. Açıklama, belediyenin resmi sayfasından yapıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi merkez kampüsü içinde yapım çalışmalarına 2018 yılı Şubat ayında başlanan H Blok ve Merkezi Araştırma Laboratuarı (MARAL) inşaatları hız kesmeden sürüyor. 

Hadramout Medeniyet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadramout Medeniyet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli2de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdelrahman Sayed Ahmed Attıa, Absalla Ahmed Mohamed Khaıreldın ve Nasser Sulıman A. Bajaba ortaklığında kuruldu. 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ne Tıp Fakültesi kurulacak!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesine Tıp Fakültesi kurulması için çalışmalar başladı. Üniversitede eğitime devam eden Sağlık Yüksekokulu fakülteye dönüştürülecek.

 Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani Haberi

 Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani

Muğla Marmaris İçmeler Mahallesi'nde yer alan Munamar Beach Otel, 2010 yılında Katar Kraliyet Ailesi üyesi Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani tarafından 15 milyon dolara satın alındı. Al Thani’nin, sahilin bir bölümü kapatma şartıyla oteli ailesinin tatil yapabileceği yazlık saray haline getirme planı vardı ancak bu plan dönemin İçmeler Belde Belediye Meclisi tarafından kabul edilmedi.

Hürriyet'teki habere göre, Munamar Beach Otel yıllık 1 milyon dolara Güney Yıldızı Otelcilik şirketine kiralandı. Şirket oteli kiracı olarak işletti ve kontrol bitmesi üzerine Şeyh Thani’nin avukatları ve işletmeci masaya oturdu. Al Thani’nin istediği KDV hariç yıllık 1 milyon 200 bin Dolar kira bedeli, Güney Yıldızı Otelcilik Şirketi tarafından çok bulundu ve o nedenle anlaşmazlık mahkemeye taşındı. Mahkeme kararı ile otelin 27 Temmuz'da...