29 / 04 / 2024

Seyhan Adana Tmt Suite satılık

Seyhan Adana Tmt Suite satılık

Çukurova Gayrimenkul tarafından Adana Seyhan'da hayata geçirilen Tmt Suite Projesi'nde 74 daire ve 16 dükkan bulunuyor. Projede fiyatlar 335 bin liradan başlıyor. 

Adana Seyhan'da inşaat kazası: 1 ölü!

Adana’nın Seyhan ilçesinde, inşaatta çalışan 65 yaşındaki Mehmet Kapukaya (65), inşaatı devam eden apartmanın sekizinci katından zemine düştü. Kapukaya hayatını kaybetti.

Adana Seyhan'da 14.7 milyon TL'ye icradan satılık 20 gayrimenkul!

T.C. Adana 5. İcra Dairesi, Adana ili, Seyhan ilçesinde yer alan 20 gayrimenkul 14 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Adana Seyhan'da 9.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan gayrimenkulü 9 milyon 847 bin 53 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Seyhan'da 27.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Adana Seyhan'da yer alan gayrimenkulü 27 milyon 167 bin 833 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Seyhan'da 38.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Adana 1. İcra Dairesi Adana ili, Seyhan ilçesi, Akkapı Mahallesi, 1039 ada, 313 parselde yer alan imalathaneyi ve arsasını 38 milyon 714 bin 610 TL'ye satıyor...

Adana Seyhan için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Seyhan ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana Seyhan'da eski binanın yıkılma tehlikesine karşı önlem alındı!

Adana Seyhan'da sit alanındaki üç katlı eski binanın yıkılma tehlikesine karşı polis bölgede önlem aldı...

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi inşaatı başladı!

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı. Mahmut Demirtaş, hastanenin faaliyete geçmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

TOKİ Adana Seyhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesindeki konutlar satışa sunuldu.

TOKİ Adana Seyhan 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Adana Seyhan'da 17.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana İli Seyhan İlçesi Döşeme Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 17 milyon 682 bin 763,88 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana Seyhan'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 10 milyon 971 bin 112 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Seyhan Adana Tmt Suite satılık Haberi

Seyhan Adana Tmt Suite satılık

Adana Seyhan'da Alparslan Türkeş Bulvarı, Mücahitler Caddesi üzerinde inşa edilen projede inşaat tamamlandı. Hemen teslim 2+1 dairelere yer verilen projede daire alanları 130 ile 155 metrekare arasında değişiyor. 


Tmt Suite Projesi toplamda 74 daire ve 16 dükkandan meydana geliyor. Fiyatların 335 bin liradan başlangıç gösterildiği projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. 


Adana Tmt Suite Projesi'nde ortalama kira fiyatları bin 600 TL olarak belirlendi. Proje hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Çukurova Gayrimenkul daha önce İstanbul'da Çukurova Balkon projesine imza atmıştı. 19 ve 20 katlı 2 blok olarak inşa edilen Çukurova Balkon'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. 


Tel : 0533 349 08 70
Web: