28 / 04 / 2024

seyhan akkapı mahallesi

seyhan akkapı mahallesi

Seyhan Belediyesi'nin Akkapı Mahallesi'nde yaptırdığı taziye evinin inşaat çalınmalarını inceleyen Başkan Zeydan Karalar, kuzeyden güneye ayrım yapmadan ihtiyaç doğrultusunda taziye evi yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Adana Seyhan'da 22.4 milyon TL'ye arsa satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da!

PTT Genel Müdürlüğü, Adana ili, Seyhan ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın fiyatı ve merak edilen diğer detaylar...

Adana Seyhan'da 9.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana Seyhan Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan arsayı 9 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Adana Seyhan'da 38.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Adana 1. İcra Dairesi Adana ili, Seyhan ilçesi, Akkapı Mahallesi, 1039 ada, 313 parselde yer alan imalathaneyi ve arsasını 38 milyon 714 bin 610 TL'ye satıyor...

Seyhan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorunu TBMM'de!

Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorununa ve Adana iline yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap TOKİ projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Adana Seyhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesindeki konutlar satışa sunuldu.

TOKİ Seyhan 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 4 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adana Seyhan 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Adana Seyhan'da 17.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana İli Seyhan İlçesi Döşeme Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 17 milyon 682 bin 763,88 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana Seyhan'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 10 milyon 971 bin 112 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

seyhan akkapı mahallesi Haberi

seyhan akkapı mahallesi

Taziye evi Akkapı Mahallesi'nde bulunan Şeyh Yunus Gadir türbesinin 2. katına yapılırken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, inanç ayrımı yapmadan her dine ve mezhebe eşit mesafede olduklarını söyledi. 


Başkan Karalar, "Göreve geldiğimizde her dine ve mezhebe eşit mesafede olacağımıza ve Seyhanlıya eşil hizmet götüreceğimizi beyan etmiştik. Bunun ilk adımı olarak inanç ayırımı yapmadan tüm Camii, Kilise ve Cem evlerini temizlemeye başladık. Bu çalışmalarımız devam ederken kuzey-giiney ayrımı yapmadan taziye evi yapma çalışmalarına da başladık. Bugünde burada taziye evimizin inşaatı sürüyor. Hayırlı olmasını diliyorum. 

Bu bölgenin taziye evine ihtiyacı vardı" ifadelerini kullandı.

KARALAR:SEYHANLIYA HİZMET BOYNUMUZUN BORCU 


Seyhan'a hizmet için gece gündüz çalıştığının altını çizen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendini ilçesine adadığını söyledi. Başkan Karalar, "Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok projemizi hayata geçirdik....