28 / 04 / 2024

seyhan hastane

seyhan hastane

TBMM sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Seyhan’ın güneyinde inşa edilecek bir Hastaneyle, bölge halkının ihtiyacının önemli ölçüde karşılanacağını bildirdi.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın batısına hastane şart!

Belediye Başkanı Karalar, geçtiğimiz hafta Seyhan’da D400’ün güney kısmının 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planının Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandığı toplantıda yaptığı konuşmada, “Burada yapılan çok önemli bir hizmettir. " dedi.

Seyhan'ın batısına hastane şart!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehrin batı mahallelerinde vatandaşlara hizmet verecek bir devlet hastanesine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "bir hastane yeri bulalım ve yeri verelim" dedi.

Adana Seyhan'a yeni hastane inşa edilecek!

TBMM sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Seyhan’ın güneyinde inşa edilecek bir Hastaneyle, bölge halkının ihtiyacının önemli ölçüde karşılanacağını bildirdi.

3. Havalimanı yakınında okul, hastane ve stadyum gibi yapılar yasak olacak!

İstanbul'a yapılacak 3. Havaalanına ait mania planı (inşaat sınırlamaları) hazırlandı. Bu sınırlamalara göre uçuş konilerinin pist başlarından itibaren ilk 3 bin metrelik bölümü içinde hastane, düğün salonu, okul, kongre merkezi yapılamayacak..

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap Konutları satışa çıkıyor!

TOKİ Adana Seyhan Konutları'nda fiyatlar 131 bin 252 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 15 bin konuttan oluşan TOKİ Adana Seyhan projesinde 1. 398'i tamamlandı...

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 820 TL taksitle!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 235 daire satışa sunuluyor. TOKİ Adana Seydan Barış Mahallesi 1. Etap projesinde başvurular 7 Ekim ile 1 Kasım arasında yapılacak

Antalya'ya 16 yeni hastane kazandırılacak!

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani: "İnşaatı devam etmekte olan 16 yeni hastane yapılıyor. Vatandaşımıza en güzel hizmetlerin sunulacağı 5 yıldızlı otel konforunda hastaneleri kazandırıyoruz."..

Sağlıkta dönüşümle birlikte hastane gemi geliyor!

Sağlıkta dönüşüm projesi kapsamında sağlık tesisleri baştan sona yenilenecek. 2017'ye kadar 4 sağlık serest bölgesi kuracak ve 2 adet hastane gemi yapılacak. Sağlık Serbest Bölgeleri uluslararası hastalara yönelik olacak..

TOKİ Balıkesir'de 850 yatak kapasiteli hastane inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birini 850 yatak kapasitesiyle Balıkesir'de inşa edecek. Hastane ihtiyaç halinde bin 154 yatak kapasitesine çıkarılabilecek...

Seyhan'ın imar planları komisyona iade edildi!

Seyhan İlçesi'ndeki revizyon uygulama imar planıyla ilgili olağanüstü toplanan Adana Büyükşehir Belediye Meclisi karar alamadı. 13 mahalleyi ilgilendiren imar düzenlemeleri yeniden görüşülmek üzere ilgili komisyona iade edildi.

Seyhan'ın imar planları yeniden düzenlenecek!

Başkan Vekili Zihni Aldırmaz yönetimindeki oturumda, Seyhan'ın 1/1000 ölçekli nazım imar planlarına ait komisyon raporları görüşüldü. Seyhan'ın bazı bölgelerine ait 1/1000 ölçekli imar planları, uygun olmadığı gerekçesiyle yeniden yapılıyor.

Adana Seyhan'da Fatih Mahallesi riskli ilan edildi!

17/08/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi riskli alan ilan edildi. İşte Adana Seyhan kentsel dönüşüm sınırları...

Adana Seyhan'da 1 milyon 700 bin liraya satılık gayrimenkul!

Adana İli Seyhan İlçesi Kanalüstü Mahallesinde yer alan gayrimenkul 1 milyon 700 bin liraya satılıyor. Gayrimenkulün satışı açık arttırma usulü ile 20 Eylül 2013 tarihinde yapılacak...

seyhan hastane Haberi

seyhan hastane

Adana Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç ile birlikte, hastanenin yapımının planlandığı Gülbahçesi Mahallesi’ndeki arazide incelemelerde bulundu. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Büyük ve milletvekilleri, daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla çay içip, sohbet etti.

Ünüvar, burada yaptığı açıklamada, Gülbahçesi Mahallesi’ni de en az diğer mahalleler kadar önemsediklerini belirterek, "Biz samimiyiz. Konuyu önemsiyoruz" dedi.

Hastane yapımı için baktıkları arazinin imar planında eğitim alanı olarak göründüğünü, alanın sağlık alanına dönüştürülmesi için gayret göstereceklerini ifade eden Ünüvar, "İnşallah çalışacağız, gayret edeceğiz ve başaracağız. Bu bölgenin hastane ihtiyacının farkındayım. Büyük hastane yapıyoruz biliyorsunuz; bin 550 yataklı sağlık kampüsü. Ama orası size biraz uzak. İnşallah buraya, sizin ihtiyaçlarınızı giderecek bir hastane yapacağız" diye konuştu.

Ünüvar, hastane yapılıncaya kadar bölgede bir semt...