18 / 07 / 2024

Seyhan Tepebağ Turhan Arın Sokak

Seyhan Tepebağ Turhan Arın Sokak

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Tepebağ Mahallesi’nin sembol bölgelerinden olan Musa Balı Konağı’nın da bulunduğu Turhan Arın Sokak üzerinde cephe sağlıklaştırma projesi yapılacağını açıkladı.

Tarihi Tepebağ Ortaokulu'nda restorasyon sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, merkez Seyhan İlçesi'nde restorasyonu devam eden tarihi Tepebağ Ortaokulu'nda inceleme yaptı.

Adana Vakıflar'dan Seyhan'da 3 yıl kiralık 7 işyeri!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Seyhan Tepebağ'da bulunan 7 işyerini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu işyerlerin ihaleleri 27 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Türk Kızılayı Seyhan'da çatı katı tadilatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanlığı, Seyhan Tepebağ'da bulunan işhanı binasının çatı katı tadilatını ve onarım işini anahtar teslimi götürü bedel ile yaptırılacak.

Seyhan Tepebağ'da tarihi binalar restore edilecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Tepebağ Mahallesi’nin sembol bölgelerinden olan Musa Balı Konağı’nın da bulunduğu Turhan Arın Sokak üzerinde cephe sağlıklaştırma projesi yapılacağını açıkladı.

Seyhan'da kaçak binalara af yok!

Seyhan İlçe Belediyesi, ruhsatsız olduğu saptanan 49 adet inşaatın yıkılması için ihale açtı. 24 mahallede yıkım yapıldı. Toplam 11 bin 822 metrekarelik 49 adet inşaatın kaçak yapıldığını belirledi.

Seyhan'daki 49 kaçak inşaatın yıkım ihalesi 3 Eylül'de!

Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi, ruhsatsız olduğu saptanan 49 adet inşaatın yıkılması için ihale açtı. kaçak inşaatların yıkılması için 3 Eylül' de yıkım ihalesi gerçekleştirilecek...

Seyhan'da 49 kaçak inşaat yıkılacak!

Seyhan'da 49 kaçak inşaat yıkılacak. Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız olduğu saptanan 49 adet inşaatın da yıkılması için ihale açtı.

Seyhan'da kaçak binaya af yok!

Afana Seyhan'da kaçak binalara af yok Seyhan İlçe Belediyesi, ruhsatsız olduğu saptanan 49 adet inşaatın yıkılması için ihale açtı. Seyhan' da kaçak binaya af yok.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın kurtuluşu yerinde dönüşüm!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar kendilerinin kolay olanı tercih edip verimli tarım arazîlerini heba etmeyeceklerini söyledi, ilçenin kurtuluşunun yerinde yapılan kentsel dönüşüm olduğunu iddia etti.

Zeydan Karalar: Seyhan’ın kurtuluşu yerinde dönüşüm!

Seyhan' da arsa üretmenin en kolay yolunun tarım arazilerini imara açmak olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar kendilerinin kolay olanı tercih edip verimli tarım arazilerini heba etmeyeceklerini söyledi...

Seyhan'da belediye 49 ruhsatsız inşaatın yıkım işini ihaleye çıkarıyor!

Seyhan'da yer alan 49 ruhsatsız inşaatın yıkılması kararı Seyhan Belediye Başkanlığı tarafından alındı. İhale; 3 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da Seyhan ilçe Belediyesi sınırları içinde yapılacak...

Seyhan Belediye Meclisi yarın toplanacak!

Seyhan Belediye Meclisi'nın Ağustos ayı ilk oturumu 4 Ağustos 2014 Pazartesi Günü Saat 17.00'de Başkan Zeydan Karalar yönetiminde toplanacak. İşte belediye meclisinin Ağustos 2014 ayına ait gündemi...

Seyhan Sümer Mahallesi'nde 10 bin 500 TL'ye 1 yıllık kiralık müştemilat binası!

Sümer Mahallesi'nde yer alan park içerisindeki müştemilat binasının kullanım hakkı 1 yıllığına Seyhan Belediye Başkanlığı tarafından kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi, 11 Ağustos 2014 tarihinde saat 16.00'da yapılacak.

Seyhan Tepebağ Turhan Arın Sokak Haberi

Seyhan Tepebağ Turhan Arın Sokak

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Tepebağ Mahallesi’nin sembol bölgelerinden olan Musa Balı Konağı’nın da bulunduğu Turhan Arın Sokak üzerinde cephe sağlıklaştırma projesi yapılacağını açıkladı. Proje maliyetinin bir bölümünün Çukurova Kalkınma Ajansı’ndan verilen hibe krediyle gerçekleştireceğini bildirildi.


‘Avukat Turhan Arın Sokağı, Sokak ve Cephe Sağlıklaştırma’ protokolü Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altunsu tarafından imzalandı.


İmzalanan protokole göre Seyhan Belediyesi sokak ve cephe sağlıklaştırma projesini tek başına gerçekleştirecek. Proje 732 bin 642 TL’si ÇKA’nın sağladığı hibe olmak üzere toplamda 1 milyon 213 bin 60 TL’ye mal olacak. Projenin tamamlanma süresi 18 ay olarak belirlendi.


Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ÇKA’nın ‘Üretim ve Çevre Altyapısının İyileştirilmesi Mali Destek Programı’ tarafından desteklenen proje ile bölgemize gelen...