21 / 05 / 2024

şeyhi odakır

şeyhi odakır

Kısa adı KOSO olan Kayseri Oto Sanatkarları Odası yaptığı yatırımlarla adından söz ettiriyor. Başkan Şeyhi Odakır ve ekibi 100 milyona yaklaşan dev yatırımla dikkat çekiyor.

Wi-Fi teknolojili Vestel CMI 97202 9 kg çamaşır makinesinde şaşırtan fiyat!

Wi-Fi teknolojisinin hayatın her alanını sardığı şu dönemde Vestel de Wi-Fi teknolojili bir çamaşır makinesi üretti. CMI 97202 9 kg çamaşır makinesini görücüye çıkaran Vestel, cazip özellikleriyle çamaşır makinesi almak isteyenlerin odak noktası haline geldi.

Enerji şirketleri borsada yatırımcıların odak noktası haline geliyor

Bu hafta borsada yatırımcıların ilgisini çeken hisseler belirlendi. Enerji şirketleri öne çıktı ve yatırımcılar bu hisselere yoğun ilgi gösterdi. Hisselerin fiyatlarının artışıyla birlikte işlem hacimleri de arttı, bu da yatırımcıların ilgisinin yükseldiğini gösteriyor.

Electrolux çamaşır makinelerinde indirim var mı? Electrolux çamaşır makinelerini ne kadar? 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatlarıyla herkesin odak noktası olan Electrolux, çamaşır makinelerinde herkesi sevindirecek bir indirime imza attı. Peki, Electolux çamaşır makineleri ne kadar? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Çamaşır Makinesi Arayanlar İçin Profilo Mart 2022 Fiyat Listesi…

Teknoloji ve kaliteyi odak noktasına koyan Profilo markasının çamaşır makineleri, birçok evde sevilerek kullanılıyor. Profilo çamaşır makinelerinin Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Odak Tatil Köyü yıkıldı! Bin 250 kişi ayaklandı!

Bodrum Odak Tatil Köyü, kanunlara aykırı genel kurul kararıyla ve kimseye haber verilmeden yıkıldı. Sitede devre mülkü olan bin 250 hak sahibi ise ayaklandı. Konu yargıya taşındı.

Mimaride odak kültür mü teknoloji mi?

Mimari ve tasarım daima hayatımızda karşımıza çıkıyor. Bölgeden bölgeye, kültürden kültüre değişiklik gösteriyor. Dünyanın her yerinde eş zamanlı olarak gelişen teknoloji ortaya benzer çalışmalar çıkarmaya başladı. Mimari tasarımda odağımıza kültürü mü yoksa teknolojiyi mi almalıyız.

İntes projeleri Türkiye'yi kalkındırıyor!

İntes Yönetim Kurulu Başkanı Koloğlu, "İnşaat sanayicilerinin eserlerin odak noktası kalitedir. Yenilikçi projeler sektörün nitelikli iş gücüyle inşa ediliyor" dedi.

Katar Şeyhi Al Thani'den orta gelirliye konut sözü!

Katar Şeyhi Al Thani Türkiye'deki ilk yatırımını Fikirtepe'ye yaptı. Şeyh 260 milyon liralık Velvet Towers projesinden sonra orta gelirliye konut yapacak.

Hasanpaşa Gazhanesi enerji müzesi ve kültür merkezi oluyor!

tarihi Hasanpaşa Gazhanesi’ni enerji müzesi ve kültür merkezine dönüştürdüklerini açıklayan Başkan Topbaş, “Burası odak noktası, çekim merkezi olacak. Burada yaşayan insanlarımıza keyif verecek ve çevresini de olumlu yönde etkileyecek” dedi.

Kadir Topbaş Yatırım Zirvesi 2015'te konuştu!

Yatırım Zirvesi 2015’te konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Şehirlerin yarıştığı dönem geride kaldı. Artık “Odak Şehir” kavramı var dünyada. İşte İstanbul’da o Odak Şehirlerden bir tanesidir “ diye konuştu.

Soyak Holding Sürdürülebilir Kentleşme Paneli düzenledi!

Forum İstanbul Konferansı’nda konuşan Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel: “Sürdürülebilir Kentleşme, ekonomik kalkınmanın önemli odak noktalarından biridir” dedi.

Türkiye rüzgarda 17 ülkenin bölgesel merkez üssü olacak!

General Electric Türkiye Yönetim Başkanı Canan Özsoy, "Türkiye’de yenilikçilik destekleniyor, ama çok dağınık. Stratejik bir odak yaratılsa, tüm fikirler ve yatırımlar buraya aksa, önemli bir atılım yapabiliriz." diye konuştu.

şeyhi odakır Haberi

şeyhi odakır


1.ETAP OTO SERVİSLERİ SİTESİ KAYSERİ 


Oto Sanatkarları Odası Başkanı Şeyhi Odakır yaptığı açıklamada üretikleri projelerle sanayi esnafına çığır açtıklarını belirterek, "1970'li yıllarda kurulan Mevcut Yeni sanayi bölgemizin artık artan otomotiv sektörüne cevap veremez hale geldiği esnaflarımızın yeni ve geniş servis şeklinde yerlere ihtiyacı bulunduğu bilinen bir gerçekti. Mevcut sanayimizin şehrin içerisinde kaldığı özellikle büyük araçların şehir merkezlerine giriş çıkışlarının zorlaştığı da göz önüne alınarak bu çalışmaların yapılmasını zorunlu hale getirmiştir. Servisleşme adına üyelerimizin daha modern ve otomotiv sektöründe gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurmalarının teminini sağlamak için Kayseri Oto Sanatkarları Odası olarak öncülük edip tamamen Odamızın gözetimi ve denetimi altında Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi kurulmasının ardından, üyelerimizin daha büyük ve servislerde aranması gereken standartlara uygun bir işyerlerine kavuşabilmeleri için gerekli...