13 / 05 / 2024

Seyit Yerli

Seyit Yerli

Yerli Pratik Yapı İnşaat ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Yunus Yerli, Seyit Yerli tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Yerli uçak üretimi için Esenboğa’da arazi tahsis edildi!

Yerli yolcu uçağı TRJET’i üretecek fabrikanın yatırımı başlıyor. Temelinin Kasım'a kadar atılması planlanan tesis için Esenboğa’da arazi tahsis edildi. Test uçuşlarına 2023 yılında başlanması hedefleniyor.

Yerli müteahhitler ucuz konut üretmeli!

ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik, ilde Belediye'nin öncülüğünde yerli müteahhitlerin ortak girişimiyle, dar gelirli vatandaşlar için ucuz konut üretilebileceğini söyledi.

Isparta'da ucuz konutu yerli müteahhitler yapsın!

İsparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Metin Çelik, İlde Belediye'nin Öncülüğünde Yerli Müteahhitlerin Ortak Girişimiyle, Dar Gelirli Vatandaşlar İçin Ucuz Konut Üretilebileceğini Söyledi.

Isparta'da ucuz konutu yerli müteahhitler yapmalı!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası(ITSO) Başkan Yardımcısı Metin Çelik, ilde belediyenin öncülüğünde yerli müteahhitlerin ortak girişimiyle, dar gelirli vatandaşlar için ucuz konut üretilebileceğini söyledi.

Beylikdüzü yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı!

Osmanlı döneminde havasının temizliği nedeni ile astım hastalarının tedavi edildiği bölge olarak bilinen Beylikdüzü; günümüzde yerli ve yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu.

Antalya'da yabancılar konutlarını yerli yatırımcılara satıyor!

Antalya'nın Manavgat ilçesi'nde yerleşik yaşayan yabancılar aldıkları konutlarını Türklere satarak turizm şehrinden uzaklaşıyor. Yabancıların satın aldıkları konutlarını turizm şehrinde yaşayan yerli halka satmada yüzde 150 artış olduğu belirtildi.

Bursa'da yerli tramvay vagonu saha testlerine başladı!

Yerli tramvay ’İpekböceği’nin ardından Bursa’da üretilen yerli hafif raylı sistem araçlarından 2’si Burulaş’ta saha testlerine başladı.

Bursa'da yerli vagonlar raya indi!

Yerli tramvayların ardından Bursa’da üretilen yerli hafif raylı sistem araçlarından 2’si Burulaş’ta saha testlerine başladı. Altepe, hat üzerinde yapılacak testlerin ardından 2 ay içinde yeni vagonlarla yolculu seferlerin yapılabileceğini söyledi.

Yerli turiste yüzde 20 ucuz tatil imkanı!

Yerli turistte sezonu geç açan turizmcileri Ramazan Bayramı ve som asında yoğunluk bekliyor. yerli turist bu yıl bayramda geçen seneye göre ortalama yüzde 20 daha ucuz tatil yapacak.

Emine Günay: Yerli ve yabancı yatırımcı hükümeti bekliyor!

Başbakan Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı Prof. Dr. Emine Nur Günay, ekonominin siyasi anlamda belirsizlik dönemlerini sevmediğini, yerli ve yabancı yatırımcının yeni hükümeti beklediğini söyledi.

Otellerde düşük fiyatlar yerli turistlere yarayacak!

Ülkelerinde yaşanan kriz nedeniyle Rus turist Türkiye'ye gelemedi, doluluk oranları düşen oteller fiyatları aşağıya çekerek yerli turiste yöneldi ve umudunu son dakika tatilcilerine bağladı.

Tübitak ilk yerli rüzgar türbinini Temmuz'da açacak!

TÜBİTAK öncülüğünde hazırlanan ilk yerli rüzgar türbini elektrik üretimi için gün sayıyor. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkanı Tunaboylu, “Projenin ikinci aşamasında 2,5 megavat versiyonu üretilecek” dedi.

Vergiler, mobilyada yerli tasarımların önünü açacak!

Düşük kar oranları ile var olma mücadelesi veren yerli mobilya üreticileri, ithal ürünlere getirilen vergilerle firmaların nefes alacağını, orta ve uzun vadede ise yeni tasarımcıların ortaya çıkacağını vurguluyor

Seyit Yerli Haberi

Seyit Yerli


Yerli Pratik Yapı İnşaat ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Yunus Yerli, Seyit Yerli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


Yerli Pratik Yapı İnşaat ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...