03 / 05 / 2024

Seyr-i Adalar ulaşım

Seyr-i Adalar ulaşım

Yapı Yatırım tarafından hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesinde fiyatlar 485 bin 336 liradan başlıyor. 120 adet daireden meydana gelen proje, 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

ÖSYM duyurdu! YKS'ye girecekler dikkat! Sınav için ulaşım ve barınma desteği verilecek...

ÖSYM deprem bölgesinde sınava girecek adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca 12 Haziran'da bitmesi beklenen başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Binlerce vatandaşa 750 TL'lik ulaşım desteği verilecek! Ulaşım parasını kimler alacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ailesinden uzak ilde üniversite okuyan öğrencilere 750 TL'lik ulaşım desteği verilecek. İşte ulaşım desteğine ilişkin merak edilenler...

Devlet milyonlarca kişiye 750 TL ulaşım desteği verecek! Ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ailesinden uzakta eğitim gören öğrencilerin şehirler arası ulaşım giderlerinin karşılanmasına ilişkin destek programının başlatıldığını açıkladı. 

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Türk müteahhitler Balkanlarda 9,5 milyar dolar iş hacmine ulaştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada "Türk müteahhitleri, Balkanlardaki ülkelerde 337 proje ile 9,5 milyar dolar iş hacmine ulaşmış durumda." dedi.

Raylı ulaşım sistemlerine ilişkin harcamalar belediyelerden tahsil edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan teleferik, füniküler, monoray, metro ve şehir içi raylı ulaşım sistemlerine ilişkin harcamalar ilgili belediyelerden tahsil edilecek...

Yatırım için ulaşım planlarını takip edin!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugün köşesinde ''Yatırım için ulaşım planlarını takip edin'' başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı...

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

Kartal Tual Adalar ulaşım!

Kartal Tual Adalar ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yer alıyor. 8 bloktan oluşan proje Dağ Mühendislik imzasıyla hayata geçirilecek.

Melikgazi'yee Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulduğunu söyledi.

Seyr-i Adalar ulaşım Haberi

Seyr-i Adalar ulaşım

İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesi yapı Yatırım imzası taşıyor. Projede  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Proje Mayıs 2016'ta teslim edilecek.


Fiyatlarının 485 bin 336 liradan başladığı Seyr-i Adalar projesinde çocuk parkı, 2 katlı kapalı otopark, 7/24 güvenlik, bay-bayan saunası, basketbol sahası, kamelyalar, fitness salonu, ss havuzu, yürüyüş parkuru, çocuk kulübü, hobi salonu, ve en üst katta özel teras kafesi mevcut. 



Seyr-i Adalar projesi kapsamındaki dairelerin alanları 122 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor. 


Seyr-i Adalar prpjesi metro istasyonuna 2 dakika, Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika, minibüs yoluna 1 dakika, E-5 karayoluna 2 dakika, Maltepe Park AVM'ye 3 dakika mesafede yükseliyor.


Yapı Yatırım Seyr-i Adalar iletişim:

Telefon: 0216 366 66 70

Web adresi: