29 / 04 / 2024

seyran şehir satış ofisi

seyran şehir satış ofisi

Seyran Şehir projesi Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi olarak, Emlak Konut GYO ile gelir paylaşımı modeliyle Başakşehir’de yükseliyor. Proje Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti ile hayata geçiriliyor.

Seyran Şehir satış ofisi!

Seyran Şehir satış ofisi Olimpiyat Stadı Yanı Kayaşehir Girişi Bahçetepe İstanbul Satış Ofisi Başakşehir/İstanbul adresinde yer alıyor. Seyran Şehir projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor

Seyran Şehir Kayaşehir iletişim!

Makro- Akyapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyran Şehir Kayaşehir iletişim bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de inşa edilen Seyran Şehir'de metrekaresi 2 bin 600 lira...

Seyran Şehir Kayabaşı satış fiyatları!

Seyran Şehir Kayabaşı satış fiyatları 403 bin TL ile 1 milyon 89 bin TL arasında değişiyor. Makro - Akyapı işbirliğiyle yükselen Seyran Şehir projesi Aralık 2015'te teslim edilecek...

Seyran Şehir Kayaşehir fiyat!

Makro İnşaat ve Akyapı tarafından hayata geçirilen Seyran Şehir Kayaşehir fiyatları metrekare bazında 2 bin 600 TL ile 2 bin 800 TL arasında değişiyor. Seyran Şehir projesinde toplamda 220 adet daire bulunuyor...

Seyran Şehir satılık! Lansman Şubat'ta!

Seyran Şehir satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Lansmanı Şubat'ta yapılacak olan Seyran Şehir Evleri Kayabaşı projesinde konutlar 2015 yılının sonunda teslim ediliyor...

Seyran Şehir Kayaşehir adres bilgileri!

Seyran Şehir Kayaşehir adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Seyran Şehir projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Seyranşehir'in değerleme raporu yayınlandı!

Emkak Konut GYO Kayabaşı 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Seyranşehir projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Şubat ayı satış şampiyonu Seyran Şehir oldu!

Emlak Konut GYO Şubat ayı satış şampiyonu 41 milyon 718 bin 744,77 TL ile Seyran Şehir oldu. Firma Şubat ayında toplamda 398 milyon 256 bin 875,88 TL değerinde, 734 adet bağımsız bölümün satışını gerçekleştirdi.

Seyran Şehir Kayaşehir satış ofisi iletişim!

Toplam 25 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje toplam 220 adet daire yer alıyor. Seyran Şehir Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 687 08 08 olarak belirlendi.

Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire teslimleri 2016 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.

Seyran Şehir kampanyalı ödeme planı!

Seyran Şehir kampanyalı ödeme planı doğrultusunda satışlar devam ediyor. Dairelerin minimum 121 metrekare büyüklükte tasarlandığı proje Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre uzaklıkta yükseliyor.

Makro-Akyapı Seyran Şehir yıl sonu kampanyası!

Makro-Akyapı Seyran Şehir yıl sonu kampanyası ile satışlar devam ediyor. Arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen proje 220 adet daireden meydana geliyor.

Emlak Konut GYO Seyranşehir projesinin Geçici Kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir Kayabaşı 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Seyranşehir) projesinin Geçici Kabulünün yapıldığını KAP'a bildirdi

Seyran Şehir Kayaşehir satılık daire!

Seyran Şehir Kayaşehir satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Mart ayı içerisinde yapılması planlanıyor. Proje Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometrelik mesafede hayata geçiriliyor.

Seyran Şehir'de teslimden önce son kampanya!

Seyran Şehir'de teslimden önce son kampanya ile satışlar devam ediyor. Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen proje 220 adet daireden meydana geliyor.

Başakşehir Seyran Şehir satış ofisi!

Daire seçeneklerinin 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Başakşehir Seyran Şehir satış ofisi telefon numarası 0212 687 08 08 olarak belirlendi.

Seyran Şehir Kayaşehir satılık ev!

Seyran Şehir Kayaşehir satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. Toplam 220 adet konuttan oluşan proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Makro-Akyapı Seyran Şehir satış ofisi!

Makro-Akyapı Seyran Şehir satış ofisi telefon numarası 0212 687 08 08 olarak belirlendi. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede bulunan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Seyran Şehir satılık daire!

Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Seyran Şehir satılık daire alanları 121 metrekareden başlıyor.

seyran şehir satış ofisi Haberi

seyran şehir satış ofisi

Toplamda 248 adet daire ve 66 adet dükkandan meydana gelen Seyran Şehir projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 121 metrekare ile 326 metrekare arasında değişen büyüklüklerde farklı daire tipleri mevcut.


Satış süreci devam eden Seyran Şehir Evleri sosyal donatıları içerisinde buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna bulunuyor.


Seyran Şehir projesi 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. Toplamda 7 blokta toplam 220 daireden oluşan proje Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti üzerine tasarlandı.


Seyran Şehir,  Tem Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'na 4 dk, Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakikalık...