26 / 05 / 2024

Seyranşehir dükkan fiyatları

Seyranşehir dükkan fiyatları

Seyranşehir Anacadde projesinde yer alan dükkanların fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 1 Haziran'da açık arttırma ile satışı yapılacak dükkanlar için son başvuru tarihi 30 Mayıs...

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yeni Nesil Eyüp dükkan fiyatları Ağustos 2018!

Yeni Nesil Eyüp dükkan fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Proje Eyüp Çırçır mahallesinde yer alıyor.

Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları!

Nidapark Küçükyalı'da cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak. Peki Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı..

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları!

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları kat planlarına ve metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Karat 34 projesi İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. 

Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları!

Rami’deki gıda toptancıları bugün Altınşehir’de taşınacakları yeni merkezlerindeki dükkanlar için kura çekiliyorlar.  İşte Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları...

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali dükkan fiyatları!

2019 yılında tamamlanması hedeflenen Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali projesinde kura çekimi yapılıyor. İşte Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali dükkan fiyatları...

3S Firuze Konakları Aralık 2017 daire ve dükkan fiyatları!

3S Firuze Konakları Aralık 2017 daire ve dükkan fiyatları kapsamında daireler 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, dükkanlar ise 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Park Yaşam Mavişehir dükkan 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Yaşam Mavişehir projesindeki 1 adet dükkan için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları!

16 katlı beş blok şeklinde dizayn edilen Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri satışa sunuluyor. İşte Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Turyap Nef açık artırma dükkan fiyatları!

Nef'in mağaza açık artırmasını Turyap ve JLL organize ediyor. Toplam 103 adet mağaza ve 43 adet ofisin satışa sunulduğu Turyap Nef açık artırma dükkan fiyatları 290 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Sur Yapı Antalya cadde dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya projesinde cadde dükkanları satışa sunuluyor. Dükkan fiyatlarının 209 bin TL'den başladığı projede 19 bin konut, home ofis, dükkanlar yer alıyor.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Seyranşehir dükkan fiyatları Haberi

Seyranşehir dükkan fiyatları

Seyranşehir Anacadde projesi, Kayaşehir’in en işlek ve en geniş caddesi olan Kayabaşı Bulvarı üzerinde inşa ediliyor. Seyranşehir Anacadde projesinde 63 adet cadde girişli dükkan yer alıyor. 


Emlak Konut GYO güvencesinde Makro İnşaat Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Seyranşehir Anacadde'de dükkan fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 


1 Haziran Pazar günü açık arttırmayla satışa sunulacak olan Seyranşehir Anacadde'de dükkanların alanları ise 42 metrekareden başlıyor ve 1.350 metrekareye kadar yükseliyor. 


Açık arttırma için son başvuru tarihinin 30 Mayıs olarak belirlendiği Seyranşehir Anacadde projesi, 23 bin 170 metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 



Seyranşehir Anacadde projesi, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, Sağlık Kenti’ne 2 kilometre,  Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Olimpiyat Köyü ile Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Alışveriş Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


2015'te...