27 / 04 / 2024

Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları!

Firma: Özyazıcı İnşaat

Proje: Yalı Ataköy

16 katlı beş blok şeklinde dizayn edilen Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri satışa sunuluyor. İşte Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.



16 katlı beş blok şeklinde dizayn edilen Yalı Ataköy projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bakırköy'e bağlı Ataköy sahilde inşa ediliyor. Proje TOKİ,  Özyazıcı İnşaat  ve Karadeniz Örme İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 
 

Yalı Ataköy açık artırması 61 adet iş yeri 9 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 13:00'te açık artırma ile satışa sunulacak. 

 

Yalı Ataköy Açık Artırma dükkan fiyatları!

 

Yalı Ataköy Açık Artırma dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor 13 milyon 814 bin 64 TL'ye kadar yükseliyor. 
 

İnşaat alanı 215 bin metrekare olan Yalı Ataköy projesi Atatürk Havalimanı, Dünya Ticaret Merkezi, CNR Expo Fuar merkezi gibi önemli iş ve yaşam merkezlerine komşu konumda yükseliyor.
 

Yalı Ataköy projesinde sosyal alanlar;


 
Yürüyüş yolları,
Çocuk oyunları,
Spor alanları,
Açık-kapalı yüzme havuzu,
Güneşlenme alanları,
Buhar odaları,
Sauna,
Kapalı spor salonu 
 

Yalı Ataköy cadde dükkanları ihalesi katılım şartları 2017!
 

-Yalı Ataköy cadde dükkanları açık artırma ihalesi 9 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 13:00'da yapılacak. 

 

-Şartname gereği, dükkanlar için açık artırma başangıç bedelinin yüzde 6'sı tutarında, her bir ofis için 150.000  TL tutarında düzenlenen banka teminat mektubu teslim edilecek.


 
-Satış bedelleri,  TOKİ  tarafından onaylanan  TOKİ  teminat hesabına yatırılacak.  TOKİ  teminat hesap numaraları  TOKİ  irtibat telefonlarından teyit edilebilecek. 

 


Adres: Zeytinlik Mah. Ataköy 1. Kısım Galleria AVM yanı Bakırköy/İSTANBUL

 
Tel: 515 0 999
Web: http://yaliatakoy.com/

 

Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön