28 / 04 / 2024

Seyrantepe-Cendere Vadisi dönüşüm

Seyrantepe-Cendere Vadisi dönüşüm

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Silikon Vadisi milyarderlerinin desteklediği New Kaliforniya şehri 18 bin 600 dönüm olacak!

Silikon Vadisi’nin milyarderleri tarafından desteklenen New Kaliforniya şehri yaklaşık olarak 18 bin 600 dönüm olacak. İşte detaylar...

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Fikirtepeli dönüşüm mağdurlarından iflas tepkisi!

Kentsel dönüşümün en kötü örneklerinden birinin yaşandığı İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hakim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş. iflas etti. 

TOKİ Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başkentte yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ile Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut'un temeli törenle atıldı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Zağnos’un Pazarkapı tarafından uygulanan kentsel dönüşümde binalar yıkıldı, yerine kaymakamlık ve belediye binarı yapıldı. 

Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde mutlu sona yaklaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından etap halinde gerçekleştirilen Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2 bin 175 gecekondunun yıkıldığı proje kapsamında 2 bin 345 hak sahibi ile sözleşme imzalandı.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başlıyor!

Trabzon'da hayata geçirilen Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar başlıyor. Proje kapsamında, tünel yapılacak alanda, arkeolojik kazı çalışması başlatıldı.

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi büyükşehir meclisinde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'ndaki çalışmalarsa sona geldi.

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı değerleniyor!

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Rize’nin önemli yatırımlarından olan “Timya Vadisi” olarak adlandırılan Kentsel Dönüşüm Projesinde 759 adet konut inşasının 2017 Yıl sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

Rize, Timya Vadisi dönüşüm projesiyle yaşam merkezi olacak!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm projesini yerinde inceledi. Başkan Kasap, "Rize için çok yeni ve modern bir yerleşim yeri oluşacak" dedi.

Seyrantepe-Cendere Vadisi dönüşüm Haberi

Seyrantepe-Cendere Vadisi dönüşüm

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da son yılların öne çıkan bölgesi Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı oldu. Nef ten Nurol GYO'ya, Artaş İnşaat'tan Suryapı'ya kadar inşaat şirketlerinin proje geliştirme yarışma girdiği bölge, markak konut ve ofis projelerinin yeni üssü haline geldi. Bölgede halen 30 konut projesi ve karma proje planlama ve üretim aşamasmda bulunuyor. 


Türkiye'nin en kalabalık kenti İstanbul'da eskinin sanayi bölgeleri kentsel dönüşüm çalışmalarıyla yeni yerleşim yerleri haline geliyor. Fabrikalar yerlerini konut ve ofis projeleri ile karma projelere terk ediyor. 


Bu bölgelerden biri de Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile öne çıkan Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı. Bölgedeki fabrika dönüşümü, Artaş Grubu ve Invest İnşaat ortaklığında Evyap'ın Maslak Ayazağa'daki arazisi üzerinde geliştirilen Vadi İstanbul projesiyle başladı. İlk iki etabında yaşamın başladığı...