04 / 05 / 2024

seyrantepe havaray projesi

seyrantepe havaray projesi

Türkiye’nin ilk özel ‘havaray’ı İstanbul Seyrantepe ile Sarıyer Cendere Vadisi arasına yapılacak. 750 metre uzunluğundaki havaray tamamlandığında İBB’ye devredilecek.

Kartal'a havaray müjdesi!

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, "Türkiye’nin ilk Havaray projesi Kartal’da hayata geçirilecek. 16 kilometre uzunluktaki proje Kartal Merkez, Spor Caddesi, Sanayi Caddesi, Kartal Metrosu, Uğur Mumcu durakları şeklinde tasarladık" dedi...

TOKİ Seyrantepe Projesi’nde 165 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından İstanbul’un Kağıthane İlçesi Seyrantepe Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen 165 konutun hak sahipleri belirlendi.

Kadıköy-Maltepe-Kartal havaray çalışmaları başladı!

Kadıköy'de iki büyük proje için düğmeye basıldı. Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı projesinde çalışmalar başladı. İBB, güzergahını belirlediği Kadıköy-Üsküdar Havaray Projesi'ni ise hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

İstanbul'a yeni havaraylar geliyor!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray hattını 7 Aralık'ta ihaleye çıkaracak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni havaray projeleri için düğmeye bastı. İstanbul Geneli Havaray Projesi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Vadipark Seyrantepe Konut-Ofis 3 Projesi için ÇED süreci başladı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, “234 adet konut+92 adet ofis” kapasiteli “Vadipark Seyrantepe Konut-Ofis 3 Projesi” için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı.

13 soruda Eroğlu Skyland İstanbul projesi!

Skyland İstanbul projesi Seyrantepe TT Arena Stadı'nın yanında inşa ediliyor. Konut, ofis ve AVM alanlarının yer aldığı proje Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

Skyland İstanbul Seyrantepe ev fiyatları!

Skyland İstanbul Seyrantepe ev fiyatları 650 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 0,69 faizle taksitli ödemelerin yapıldığı Skyland İstanbul Evleri projesi Mart 2017 tarihinde teslim ediliyor...

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesi başladı!

İstanbul Büyükşehir Beldiyesi, trafiği rahatlatması planlanan Havaray projesine start verdi. 17 istasyondan oluşan 15 kilometrelik projenin yapımına Sefaköy'den başlanacak.

Vadi Park Evleri Seyrantepe satış ofisi!

Vadi Park Evleri Seyrantepe projesinde satışlar Mart - Nisan aylarında başlayacak. Artaş ve Aydınlı Ortaklığı'nın yeni projesi Vadipark Seyrantepe'de konut, ofis ve mağazalar olacak...

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi yıl sonu teslim!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi bu yıl sonunda teslim edilecek. 368 dairenin yer aldığı Nidapark Seyrantepe Evleri'nde konut fiyatları 795 bin liradan başlıyor...

Nidapark Seyrantepe’de 795 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tahincioğlu’nun konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar devam ediyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatlarının 795 bin TL’den başlıyor.

Vadipark Evleri Seyrantepe iletişim!

Vadipark Evleri Seyrantepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Şantiyesi kurulan Vadipark Seyrantepe projesi Artaş İnşaat - Aydınlı Grubu ortaklığında hayata geçiriliyor....

seyrantepe havaray projesi Haberi

seyrantepe havaray projesi

Türkiye’de ilk kez özel girişim tarafından yaptırılıp İBB’ye devredilecek havaray projesi Sarıyer Cendere’deki Vadistanbul ile ile Seyrantepe’deki TT Arena arasına yapılacak. 750 metre uzunluğunda olacak havaray, 7.5 milyon TL’Ye mal olacak. Projeyi ise ne bir bakanlık ne de belediye yapacak. Projenin yapımını ve maliyetini, Vadistanbul projesini hayata geçiren Artaş-Aydınlı-Invest-AFK ortaklığı karşılayacak. 

Proje tamamlandığında ise İBB’ye devredilecek ve işletme İBB tarafından yapılacak. Vadistanbul’daki alışveriş merkezi ile Seyrantepe’deki metro bağlantısı arasındaki mesafeyi birbirine bağlayan projede 250 yolcu kapasiteli iki vagon kullanılacak. Proje tamamlandığında yolculuk 3 dakika sürecek. Havaray sistemi 9 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde...