06 / 05 / 2024

Seyrantepe Konutları çevre düzenlemesi

Seyrantepe Konutları çevre düzenlemesi

Şehitkamil Belediyesinin, İpekyolu çevresinde evi veya arazisi istimlak edilen aileler için Seyrantepe’de yaptırdığı konutlarda sona gelindi. Seyrantepe konutlarında son rötuşlar yapılırken, diğer taraftan da çevre düzenlemesi yapılıyor.

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın konutları 8 Şubat'ta satışta!

Çevre Şehircilik Bakanlığı'na ait olan Emlak Konut Başakşehir-Kayabaşı Evleri, Bahçekent Emlak Konutları ve Körfezkent 3. Emlak Konutları'nda yer alan konutlar Turyap aracılığıyla 8 Şubat'ta satışa çıkıyor. 

Genç İnşaat Manisa'da çevre dostu konutlar inşa ediyor!

1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da faaliyetlerini sürdürüyor. Hüseyin Genç, "İnşa ettirdiğmiz çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık." açıklamasında bulunuyor.

Konutların çevre temizlik vergisi 2016!

Konutlar için ödenmesi gereken vergiler arasında çevre temizlik vergisi de yer alıyor. Bu vergi senede iki taksitte ödeniyor. Peki, konutların çevre temizlik vergisi 2016 ne kadar?

Vadi Park Seyrantepe Konutları nerede?

Toplam 45 bin metrekare inşaat alanına yayılan Vadi Park projesi İstanbul İl' i Avrupa Yakası Kağıthane' de inşa edilecek. Peki Vadi Park Seyrantepe Konutları nerede?

Vadipark Seyrantepe Konutları Kağıthane!

Vadipark Seyrantepe Konutları Kağıthane projesi, Artaş İnşaat-Aydınlı Grubu Ortaklığı tarafından inşa edilecek. Vadipark Seyrantepe projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap ihalesi 22 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları ile Ataşehir ilçesinde; Okul, Spor Salonu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Yapım ve Tadilat İşleri ihalesini 22 Aralık'ta yapacak.

İBB Seyrantepe Mesken Konutları!

İBB Seyrantepe Mesken Konutları Seyrantepe itfaiye binasının yanında yükseliyor. 1 ay içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje Seyrantepe metrosuna yakın bir bölgede bulunuyor.

İBB Seyrantepe Konutları 1 ay sonra teslim!

İBB'nin Seyrantepe’de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği 560 konutun inşaatı tamamlanmak üzere, herhangi bir satış işleminin gerçekleşmeyeceği İBB Seyrantepe Mesken Konutları 1 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek

Perilikaya Şahinbey Konutları tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Perilikaya Mahallesi’nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamında yapılan Perilikaya Konutları tamamlandı. 179 daireden oluşa konutlarda çevre düzenlemesi işleri ise devem ediyor.

Şahinbey Perilikaya Konutları tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Perilikaya Mahallesi’nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamında yapılan Perilikaya Konutları tamamlandı. 179 daireden oluşa konutlarda çevre düzenlemesi işleri ise devem ediyor.

TOKİ Seyrantepe Mahallesi'nde 966 konutu teslim etti!

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve anahtar teslimi yapılan Seyrantepe Konutları'nda ikinci baharlarını yaşayacak olan 65 yaşındaki Elif ile Mustafa Cento çifti, yeni yuvalarını büyük bir heyecanla gezdi.

Seyrantepe Konutları çevre düzenlemesi Haberi

Seyrantepe Konutları çevre düzenlemesi


Sosyal belediyecilik anlayışıyla projelerini hayata geçiren Şehitkamil Belediyesinin, İpekyolu çevresinde evi veya arazisi istimlak edilen aileler için Seyrantepe’de yaptırdığı konutlarda sona gelindi. Seyrantepe konutlarında son rötuşlar yapılırken, diğer taraftan da çevre düzenlemesi yapılıyor.


ŞEHİTKAMİL’DE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ DESTEKLİYORUZ


Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Seyrantepe konutları, mahalleye daha modern bir görüntü sağlıyor. İpekyolu çevresinde evi veya arsası kentsel dönüşümle istimlak edilen ailelere Seyrantepe’de şartsız kurasız konutların verilmesiyle birlikte Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşümde mağdur etmeyerek, Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Önümüzdeki günlerde anahtar teslimi yapılacak olan konutların Seyrantepe’yi bir cazibe merkezine dönüştüreceğini belirten mahalle sakini Mehmet İpezer, 7 yıl önce buraya ilk geldiğimiz zamanlarda burası çok kötüydü. Yollar yapıldı, binalar yapıldı, sosyal donatılar yapıldı. Bu konutların teslimatı gerçekleştiğinde mahallemiz daha da iyi bir konuma gelecek....