07 / 05 / 2024

seyrantepe satılık ticaret alanları

seyrantepe satılık ticaret alanları

Seyrantepe'de inşa edilecek turizm ve ticaret merkezinin arsası 14 Şubat 2007'de ihaleye çıkıyor.

Strada Akzirve satılık daire fiyatları!

Strada Akzirve satılık daire fiyatları 334 bin TL'den başlıyor. Strada Bahçeşehir'de konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Avangart İstanbul Seyrantepe satılık ev fiyatları 2017!

Avangart İstanbul projesinde teslimlerin 2019 yılının sonuna doğru yapılması planlanıyor. Avangart İstanbul Seyrantepe satılık ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe satılık ev!

Sinpaş GYO imzasıyla yükselen Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesi 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından oluşuyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe satılık ev fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Şehristan Konutları satılık daire!

Şehristan Konutları 620 daire ve 2 bin 859 metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Şehristan Konutları satılık daire fiyatları 214 bin TL'den başlıyor.

Avangart İstanbul satılık daire!

Gül Proje tarafından hayata geçirilen Avangart İstanbul satılık daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Seyrantepe'de yer alan proje 935 konut ve 18 ticari birimden oluşuyor.

Seyrantepe Avangart İstanbul satılık ev fiyatları!

Türk Telekom Arena'ya komşu olan Seyrantepe Avangart İstanbul satılık ev fiyatları 350 bin 450 TL'den başlıyor. Teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor...

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları!

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları 359 bin TL'den başlıyor. Tual Adalar projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık!

106 konutluk Afyonkarahisar Dinar TOKİ projesinde 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ihalesi yapıldı. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık daire seçenekleri..

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık!

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık dairelerin fiyatları peşinde 510 bin TL'den başlıyor. Metrohome Residence Beylikdüzü'nde konut ve ticaret alanları olacak...

Kağıthane DKY On satılık konut!

Kağıthane DKY On satılık konut teslimlerinin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projenin 1.450 metrekarelik ticaret alanı bulunuyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev!

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2 bin metrekarelik ticaret alanına sahip projede 363 adet daire ve 9 adet dükkan bulunuyor.

Dekar Asmalı Hayat satılık ev fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat satılık ev fiyatları konutların büyüklüklerine göre değişiyor. 4 bin 350 metrekarelik ticaret alanı bulunan proje Dekar Yapı imzasıyla inşa ediliyor.

seyrantepe satılık ticaret alanları Haberi

seyrantepe satılık ticaret alanları


Brüt arsa alanının 46 bin, net alanın ise 29 bin 640 metrekare olarak gösterildiği ihalenin ilanı Emlak Konut'un internet sitesinde yayımlanmaya başladı. Gelir paylaşımı modeli ile 2 oturum halinde gerçekleştirilecek ihale için son güne kadar teklif verilebilecek.


92 BİN METREKARE İNŞAAT ALANI


İstanbul Şişli ilçesi Ayazağa Mahallesi'nde 4 pafta, 3 ada ve 32 parsel numarası ile belirlenen arsanın emsali 2 oranında. Bu da 92 bin metrekarelik inşaat alanı anlamına geliyor. Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeli ile ihale edilecek arsa için ilk oturumda kapalı zarf usulü teklif verecek katılımcılardan uygun görülenleri ikinci oturuma katılabilecek. Galatasaray'ın kurtuluşu olarak lanse edilen spor kompleksi projesi ile ünlenen Seyrantepe'de projenin yüklenicisi...