25 / 07 / 2024

Seyrantepe TOKİ Konutları ne zaman bitecek

Seyrantepe TOKİ Konutları ne zaman bitecek

Şehitkamil Seyrantepe Mahallesi’nde yapılan bin 700 konutun, yakın zamanda hak sahiplerine anahtar teslimi yapılacak. Daireleri gezen vatandaşlar; “Bizleri mağdur etmeden bu evleri bizlere sunan başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

Şanlıurfa Seyrantepe TOKİ sakinlerinden tepki!

ŞANLIURFA’da, Seyrantepe Mahallesinde yaptırılan TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar, aidat ödemelerine rağmen yeterli hizmetin verilmemesi nedeniyle site yönetimine tepki gösterdi.

İBB Seyrantepe Mesken Konutları!

İBB Seyrantepe Mesken Konutları Seyrantepe itfaiye binasının yanında yükseliyor. 1 ay içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje Seyrantepe metrosuna yakın bir bölgede bulunuyor.

İBB Seyrantepe Konutları 1 ay sonra teslim!

İBB'nin Seyrantepe’de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği 560 konutun inşaatı tamamlanmak üzere, herhangi bir satış işleminin gerçekleşmeyeceği İBB Seyrantepe Mesken Konutları 1 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek

Şehitkamil Seyrantepe TOKİ Konutları'nın anahtarları teslim ediliyor!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor. Anahtar teslim töreni 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da gerçekleştirilecek.

Seyrantepe TOKİ’de 20 Ekim heyecanı!

Gaziantep Şehitkamil ilçesinde belediye ve TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanan Seyrantepe Mahallesi TOKİ konutlarındaki 966 dairenin anahtar teslimi 20 Ekim salı günü yapılacak. İşte ayrıntılar...

Şehitkamil TOKİ Seyrantepe Konutları 20 Ekim'de teslim edilecek!

Şehitkamil ilçesinde belediye ve TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanan Seyrantepe Mahallesi TOKİ konutlarının anahtar teslimi 20 Ekim Salı günü yapılacak

Şehitkamil Seyrantepe TOKİ Konutları'nda sona gelindi!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Şehitkamil ilçesinin Seyrantepe mahallesinde yapılan bin 700 konutun yakın zamanda hak sahiplerine anahtar teslimi yapılacak.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri 'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2,'inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Sungurlu'da Akçakent ve TOKİ konutlarına köprü!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Çorum Akçakent'te TOKİ konutlarına köprü inşa ediliyor!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü talepleri gerçekleşti.

Seyrantepe TOKİ Konutları ne zaman bitecek Haberi

Seyrantepe TOKİ Konutları ne zaman bitecek


Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapılan bin 700 konutun, yakın zamanda hak sahiplerine anahtar teslimi yapılacak. Daireleri gezen vatandaşlar; “Bizleri mağdur etmeden bu evleri bizlere sunan başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.


ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ VATANDAŞLARA KALİTELİ BİR YAŞAM SUNUYOR


Şehitkamil ilçesinde başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesiyle vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına önemli çalışmalar yapan Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu üzerinde kamulaştırmaya evi veya arsası giden vatandaşların mağdur olmamaları için Seyrantepe’de yaptığı bin 700 konut ile aileleri ev sahibi yapıyor. Konutların çevre düzenlemesi ve çocuklar için yapılan parklar tamamlandı. Konutların son rötuşları devam ederken daire almaya hak kazanan aileler de evlerini gezdiler. Evlerini gezen vatandaşlar; “Gece kondu evlerimizi kentsel dönüşümle Şehitkamil Belediyemize verdik ve yerine Seyrantepe’de kaliteli bir şekilde yapılmış dairelerden...