02 / 05 / 2024

seyri adalar inşaatı fore kazık

seyri adalar inşaatı fore kazık

2016 yılında tamamlanması planlanan Maltepe'deki Seyr-i Adalar konut projesi inşaatında bin ton ekstra demir kullanımını gerektiren fore kazık sistemleri kullanıldığı bilgisi verildi.

Turmaks İnşaat'tan Maldivler'e 180 yataklı modern hastane!

Turmaks İnşaat, Maldiv Adalarının en modern hastanesinin inşaatını tamamladı. Hastane, Güney Doğu Asya ülkelerindeki en modern hastanesi olma özelliğine sahip.

Simge İnşaat'tan Adalar Belediyesi'ne haciz!

Adalar Belediyesi'nde haciz şoku yaşandı. Belediyeden 20 milyonu aşkın alacağı bulunan bir inşaat firması, icra müdürü ve şirket yetkilileri ile belediyeye gelerek haciz işlemi başlattı.

Vartaş İnşaat Fikirtepe adalarında son durum ne?

Fikirtepe'de en fazla ada ile anlaşan yani; toplamda beş ada ile imza süreci başlatan ve toplayan Vartaş İnşaat'ın çalışmaları ne aşamada? Vartaş'ın kat karşılığı inşaat sözleşmeleri imzaladığı bu adalarında son durum nedir?

Yassıada'daki otel inşaatı arkeolojik kalıntılara zarar veriyor!

Yassıada'daki otel inşaatının adadaki arkeolojik kalıntılara zarar verdiğini belirten Adalar Savunması tarafından yapılan açıklamada, "Davalar ve hukuki süreç devam etmesine rağmen içine Yassıada ve Sivriada'da başlatılan inşaat süreci yasadışıdır" denild

Yassıada'da başlatılan otel inşaatı yasadışı mı?

Yassıada'daki otel inşaatı adadaki arkeolojik kalıntılara zarar verdiğini belirten Adalar Savunması tarafından yapılan açıklamada, "Davalar ve hukuki süreç devam etmesine rağmen içine Yassıada ve Sivriada'da başlatılan inşaat süreci yasadışıdır" denildi.

Seyr-i Adalar projesinin inşaatı Mayıs 2016'da tamamlanacak!

Yatırımcısına kazandıran bölge Maltepe’de merkezi konumda yükselen Seyr-i Adalar projesinin inşaatı Mayıs 2016'da tamamlanacak. Proje lüks inşaat konseptinde, rezidans konforunda özel mimari ile hazırlanıyor.

Ant Yapı Manzara Adalar Projesi’nin inşaat işlerini yürütüyor!

ANT YAPI, Kartal bölgesinde yer alan İş GYO’ya ait üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar Projesi’nin inşaat işlerini yürütüyor.

Seyri Adalar'da sağlıklı konut dönemi!

YAPI Yatırım'ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyri Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Manzara Adalar Kartal'da inşaat çalışmalarına başlandı!

İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar'ın satışta olan dairelerinin yüzde 30'u alıcı buldu. Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek Ant Yapı'nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı 3 boyutlu izlenebiliyor

Manzara Adalar’ın inşaat çalışmaları başladı! 1.639 TL taksitle!

İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar’ın satışta olan dairelerinin yüzde 30’u alıcı buldu. Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek Ant Yapı’nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı.

Manzara Adalar'ın inşaat işlerini Ant Yapı yapacak!

İş GYO’nun İstanbul Kartal’da üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar projesinin inşaat işlerini Ant Yapı yürütecek..

İş GYO Manzara Adalar inşaat işlerini Ant Yapı yürütecek!

İş GYO’nun İstanbul Kartal’da üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar projesinin inşaat işlerini Ant Yapı yürütecek.

Manzara Adalar projesi inşaat işlerini Ant Yapı yapacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Kartal Manzara Adalar projesi inşaat işini üstlenen firma yayınlandı.

seyri adalar inşaatı fore kazık Haberi

seyri adalar inşaatı fore kazık

Depreme dayanıklı konutlara ek olarak 10 milyon lira harcandı. Yapı Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, 2016 yılında tamamlanması planlanan Maltepe'deki Seyr-i Adalar konut projesi inşaatında bin ton ekstra demir kullanımını gerektiren fore kazık sistemleri kullanıldığı bilgisi verildi. Seyr-i Adalar projesinde 30 metre derinlikle kazılan temel üzerine, 159 tane fore kazık dikildi. Kayalara oturtulan bu bu temele yaklaşık 10 milyon TL ekstra maliyetin harcandığı kaydedildi. Proje spor sahaları, yaşam ve yürüyüş konsepti ile hazırlandı. 


Yeni Şafak