04 / 05 / 2024

seyri adalar lansman

seyri adalar lansman

Daire fiyatları 485 bin liradan başlayan Seyri Adalar Rezidans'ta banka kredisi kullanılması durumunda 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki Yapı Yatırım Seyr-i Adalar nerede?

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor!

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı gerçekleştirildi. İşte lansmanı yapılan Dünya Şehir Maltepe projesine ilişkin tüm detaylar... 

Kalamış Adalar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje! 

Kalamış Yapı imzasıyla İstanbul Maltepe'de yükselen Kalamış Adalar, lansman öncesi fırsatlarla satışa sunuldu. Kalamış Adalar'da 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 700 bin TL'den başlıyor...

Tual Adalar'ın lansmanı 11 Mart'ta!

Türkiye’nin köklü inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik’in, Emlak Konut GYO güvencesiyle Kartal’da hayata geçireceği projesi ‘Tual Adalar’ın basın lansmanı 11 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek.

14 soruda Kartal Tual Adalar projesi!

Kartal Tual Adalar projesinde toplamda 700 adet daire yer alıyor. Lansman tarihi henüz netleşmeyen proje 8 blok halinde yükseliyor. İşte 14 soruda Kartal Tual Adalar projesi...

Seyri İstanbul Topkapı Evleri!

Seyri İstanbul Topkapı Evleri projesi 350 adet daire ve 150 adet ticari birimden meydana geliyor. E-5 otoyolu üzerinde yapılacak olan Seyri İstanbul Topkapı Evleri projesinin lansmanı Şubat 2016'da gerçekleştiriliyor...

İstMarina Ofis lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuyor!

Lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulacağı İstMarina Ofis’te deniz ve adalar manzaralı ofisler bölgenin en prestijli ofisleri olmaya aday gösteriliyor.

Seyri Adalar'da 500 bin TL'ye satılık 2+1!

Yatırımcısına kazandıran bölge Maltepe’de merkezi konumda yükselen rezidans projesicda, bölgedeki kazançlı yatırım fırsatını yakalamak isteyen emlak yatırımcıları tarafından tercih ediliyor.

Seyri Adalar'da depreme dayanıklı fore kazık sistemi kullanıldı!

Yapı Yatırım’ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Maltepe Seyri Adalar son durum!

Manzarası yeşile ve maviye hasret bırakmayan Seyr-i Adalar projesinde de keyifli ve kazançlı yatırımla sürdüreceğiniz bir hayatın tüm olmazsa olmazları bir araya toplandı.

Seyri Adalar ile Adalar manzaralı rezidans keyfi!

Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. Manzarası yeşile ve maviye hasret bırakmayan Seyr-i Adalar projesinde de keyifli ve kazançlı yatırımla sürdüreceğiniz bir hayatın tüm olmazsa olmazları bir araya toplandı.

Seyri Adalar'da sağlıklı konut yapımı dönemi!

Yapı Yatırım'ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Seyri Adalar'da sağlıklı konut dönemi!

YAPI Yatırım'ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyri Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Seyr-i Adalar lansman fiyatlarıyla satışa devam ediyor!

Türkiye’de konut piyasasında, Şubat ayının son haftasında 2.52’ye kadar çıkan doların etkisiyle zam dalgası yayılırken, Yapı Yatırım A.Ş.’nin Maltepe’deki gözde rezidans projesi Seyr-i Adalar’da fiyatlar sabit kaldı.

seyri adalar lansman Haberi

seyri adalar lansman

Seyr-i Adalar'da yer alan daireler 122 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiklik gösteren alanlara sahip. Proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor.


Yapı Yatırım Seyr-i Adalar nerede sorusuna yanıt olarak; minibüs yoluna 1 dakika, Maltepe Park AVM'ye 3 dakika, E-5 karayoluna ve metro istasyonuna 2 dakika ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakikalık uzaklıkta diyebiliriz. 


Toplam 120 konuttan meydana gelen Maltepe Seyr-i Adalar Evleri'nde dairelerin teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlendi. Proje tek blok olarak dizayn edildi.


Seyri Adalar Konutları'nda firma bünyesinde yüzde 30 peşinat ödeniyor, kalan kısım 33 ay 0 faiz imkanı ile vadelendirilebiliyor. Projede banka kredisi kullanıldığında ise 120 ay vade yapılabiliyor. 


Seyr-i Adalar'da 2 oda 1 salon evler 485 bin TL'den, 3 oda 1 salon...