27 / 05 / 2024

Seyri Adalar yatırım bedeli

Seyri Adalar yatırım bedeli

Dairelerin alanlarının 122 metrekareden başlayıp 168 metrekareye kadar yükseldiği Seyri Adalar arsa alanı 4 bin metrekare olarak belirlendi. Projede yer alan daireler 485 bin 336 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Seçim sonrası faiz ve kurlar ne olacak? Döviz ve mevduata yatırım yapanlar mutlaka okuyun!

Yüksek enflasyon karşısında elindeki paranın değerini korumak isteyen vatandaşlar seçim sonrası senaryolara odaklandı. Faizler yükselecek mi? Dolar ve euronun seyri nasıl olacak? Altına yatırım yapanlar kazanacak mı? Tüm bu soruların cevabı için hemen bakın.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

İş GYO'dan Manzara Adalar'la gayrimenkul yatırım fonuna 352.2 milyon TL'lik yatırım!

İş GYO tarafından İş Portföy İkinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun katılma paylarına yatırım yapılmasına ve Kartal Manzara Adalar bünyesinde bulunan ofis ve ticari alanların, 352 milyon 215 bin TL üzerinden tescil ettirilmesi suretiyle ayni olarak ödenmesine karar verildi..

Türkler'den Maldivler'e 200 milyon dolarlık yatırım!

Dünyanın en güzel tatil adalarından Maldivler'de Türk rüzgarı esiyor. Bölgedeki Türk yatırımı 200 milyon doları bulurken, Türk turist sayısı da giderek katlanıyor.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi!

Yapı Yatırım imzası taşıyan Seyr-i Adalar projesi tek bloktan meydana geliyor. Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar Projesi!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar Projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika uzaklıkta bulunan projede teslimlerin Mayıs 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Karayipler'den Türk inşaatçılara yatırım çağrısı!

Karayipler’deki Turks&Caicos Adaları’nın Maliye, Ticaret ve Yatırım Bakanı Charles Washington Misick, başta turizm yatırımcıları olmak üzere Türkiye’den yatırımcıları ülkesine davet etti.

Yapı Yatırım projesi satışta!

Maltepe'de, Ofisim İstanbul gibi projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş.tarafından inşa edilen rezidans projesi 'Seyr-i Adalar' satışa çıktı.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar nerede?

Daire fiyatları 485 bin liradan başlayan Seyri Adalar Rezidans'ta banka kredisi kullanılması durumunda 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki Yapı Yatırım Seyr-i Adalar nerede?

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar teslim tarihi!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Tek blok halinde inşa edilen Seyr-i Adalar projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor...

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar satış ofisi!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde 0 216 366 66 70. Seyri Adalar projesi toplam 120 adet konuttan meydana geliyor...

Seyri Adalar yatırım bedeli Haberi

Seyri Adalar yatırım bedeli

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de Yapı Yatırım imzasıyla inşa edilen Seyri Adalar arsa alanı hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim.


Maltepe Seyri Adalar Evleri'nde; bay-bayan sauna, bay-bayan fitness, hobi salonu (satranç, bilardo, masa tenisi), basketbol sahası, çocuk parkı, çocuk klübü, yürüyüş parkuru, gölet, süs havuzu ve kamelyalar gibi sosyal alanlar mevcut. 


Konutların; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Seyri Adalar arsa alanı 4 bin metrekare olarak belirlendi. Projede firma bünyesinde 36 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 



Seyri Adalar Maltepe; E-5 karayoluna 2 dakika, metro istasyonuna 2 dakika,  Marmaray  Maltepe istasyonuna 2 dakika, Maltepe Park AVM 3 dakika, Maltepe sahil yoluna 3 dakika, Kartal Devlet Hastanesine 4 dakika, Kartal Adliye Sarayına 5 dakika mesafede yükseliyor. 


Dairelerin satış...