06 / 05 / 2024

Seyri Adalar arsa alanı!

 Seyri Adalar arsa alanı!

Firma: Yapı Yatırım

Proje: Seyr-i Adalar

Dairelerin alanlarının 122 metrekareden başlayıp 168 metrekareye kadar yükseldiği Seyri Adalar arsa alanı 4 bin metrekare olarak belirlendi. Projede yer alan daireler 485 bin 336 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...



İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de  Yapı Yatırım  imzasıyla inşa edilen Seyri Adalar arsa alanı hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim.


Maltepe Seyri Adalar Evleri'nde; bay-bayan sauna, bay-bayan fitness, hobi salonu (satranç, bilardo, masa tenisi), basketbol sahası, çocuk parkı, çocuk klübü, yürüyüş parkuru, gölet, süs havuzu ve kamelyalar gibi sosyal alanlar mevcut. 


Konutların; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Seyri Adalar arsa alanı 4 bin metrekare olarak belirlendi. Projede firma bünyesinde 36 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


 Seyri Adalar arsa alanı!


Seyri Adalar Maltepe; E-5 karayoluna 2 dakika, metro istasyonuna 2 dakika,  Marmaray  Maltepe istasyonuna 2 dakika, Maltepe Park AVM 3 dakika, Maltepe sahil yoluna 3 dakika, Kartal Devlet Hastanesine 4 dakika, Kartal Adliye Sarayına 5 dakika mesafede yükseliyor. 


Dairelerin satış sürecine başlanan Seyri Adalar Rezidans, 120 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin başlangıç fiyatı 485 bin 336 TL olarak belirlendi.


Telefon: 0216 366 66 70

Web adresi: www.seyr-iadalar.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön