11 / 05 / 2024

Sezai Karayaka

Sezai Karayaka

Kup10 İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi, Fatih Öztürk, Sezai Karayaka tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da Zeytinburnu Beyaz Rezidans'ta kuruldu

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Erdem tarafından kuruldu.

Sezai Uçarmak Kimdir? Sezai Uçarmak eğitimi ve kariyeri nedir?

Sezai Uçarmak  kimdir?Sezai Uçarmakın' eğitim durumu nedir? Sezai Uçarmak'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Sezai Uçarmak'ın kim olduğu ve Sezai Uçarmak'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Aslan tarafından kuruldu.

Sezai Şaklaroğlu hangi üniversitede bölüm birincisi oldu? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Sezai Şaklaroğlu kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Sezai Şaklaroğlu ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Ern Hırdavat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ern Hırdavat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Eren tarafından kuruldu.

Sez Ambalaj Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sez Ambalaj Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Eren tarafından kuruldu.

Patika İnşaat Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Patika İnşaat Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Dersmek tarafından kuruldu.

Kcn Mekanik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kcn Mekanik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Kocaman tarafından kuruldu.

Z2s Studıo Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Z2s Studıo Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sezai Sağtekin, Sümeyye Ceylan ve Zeynep Handan Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Mimaridemir İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimaridemir İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Demirel tarafından kuruldu.

Paha Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Paha Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da Ahmet Serhat İçmeli, Emre İçmeli ve Sezai Kılıç ortaklığında kuruldu.

Et ve Süt Kurumu'ndaki kritik isimlerin görevden alınma kararları Resmi Gazete'de

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriyya Erdurmuş, Hasan Hüseyin Aydemir ve Sezai Aydın'ın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emrecik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Emrecik Yapı Denetim Limited Şirketi Bahçelievler'de Sezai Emrecik tarafından kuruldu.

Sezai Karayaka Haberi

Sezai Karayaka

Kup10 İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi, Fatih Öztürk, Sezai Karayaka tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da kuruldu. 


Kup10 İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kup10 İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Mevlevihane Yl. Teyyareci Sami Sokak, Beyaz Rezidans 1...